/ Carpes / Actuality Carpas

Actuality Carpas

Actuality Carpas disseny, fabricació, lloguer, instal·lació i venda de carpes

actualitycarpas2014
ratillihoritzontal

Actuality Carpas és una empresa dedicada al disseny, fabricació, lloguer, instal·lació i venda de carpes centrada en el sector de l’hosteleria i restauració.
Aquí trobareu tot el que necesiteu per a la vostra celebració particular: casament, bateig, comunió, aniversari…

A més, Actuality Carpas també posa a la vostra disposició tot tipus d’accessoris per a les carpes com són tarimes, il·luminació, cabines sanitàries, parasols, climatitzadors, mobiliari chill-out…

Amb una experiència de més de 16 anys en el sector, el seu equip de professionals altament qualificats us ofereix un servei de qualitat, disseny i innovació excepcional que posaran a la vostra disposició, independentment del lloc de la geografia nacional en què us trobeu, de manera totalment personalitzada segons les vostres necessitats.

Podreu triar entre diversos estils de carpes: la carpa Indonèsia (inspirat en el gran Orient), Egipte (carpes modulars de diferents mides), les de gran capacitat (amb espai interior lliure de columnes i amb infinitat de possibilitats) o les de montafàcil (ells us lloguen la carpa i vosaltres us la podeu muntar al vostre gust).

I recordeu que ells també decoren l’ambient de la carpa per tal que tot estigui perfecte durant la vostra celebració. Poden crear ambients acollidors, divertits, moderns, clàssics, càlids, relaxants…I tot al vostre gust!
ralletes-form[1]ico2
Mas de la Mora, 12 E
08500 Vic
T. 93 886 91 41
F. 93 886 91 40
www.actualitycarpas.es

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.