/ Bellesa / Com escollir un bon condicionador de cabell

Com escollir un bon condicionador de cabell

Suau, brillant i fàcil de pentinar. Així deixa el cabell una bon condicionador. Però, el necessites realment? Cal usar-lo diàriament? Quin és millor per al teu cabell? Responem a totes les teves preguntes.

La funció principal d’un condicionador és desembolicar el cabell, evitant la formació de nusos i facilitant el pentinat. Per aconseguir-ho, la seva fórmula conté substàncies, com olis, polímers o silicones, amb càrrega positiva per combatre l’electricitat estàtica i l’encrespament, així com agents que segellen la fibra capil·lar, evitant que les escates de la cutícula s’obrin i el pèl quedi porós i trencadís.

El condicionador també és l’encarregat d’aportar brillantor i hidratació. A més, avui en dia les seves fórmules conté actius que enforteixen el cabell, protegeixen el color, nodreixen la fibra, allisen, proporcionen volum, etc.

Necessito un condicionador?
La resposta és sí, sempre que sigui l’adequat al teu tipus de cabell i necessitats.

– Si tens el cabell llarg, el condicionador és indispensable, ja que evita que els cabells s’enredi i es trenqui en pentinar
– Si tens el cabell sec, li proporcionarà hidratació i evitarà l’encrespament
– Si tens el cabell gras, no creguis que l’embrutarà i li donarà més pes. Ans el contrari, un condicionador purificant t’ajudarà a que es mantingui net i brillant
– Als cabells fins els aporta cos i volum
– Als gruixuts, suavitat

Per aconseguir que els resultats siguin els que esperes, només has de tenir en compte dues coses: quin tipus de cabell tens i quines són les seves necessitats i quin és el condicionador més adequat per a ell.

Quan usar-lo?
Sempre que et rentis els cabells, després del xampú, excepte el dia que t’apliquis una màscara capil·lar. Tot i que actualment els xampús solen ser respectuosos amb el cabell i contenen substàncies que li aporten suavitat i brillantor, la seva funció de rentat elimina, a més de la brutícia, part del sèu i l’aigua (interna) que necessita el cabell. El condicionador és el cosmètic encarregat de restablir l’equilibri i mantenir el cabell hidratat i sa.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

acondicionador-boda

Comments are disabled

Comments are closed.