/ Bellesa / Descobreix els millors anticel·lulítics del moment i presumeix de cames

Descobreix els millors anticel·lulítics del moment i presumeix de cames

Amb l’arribada de la calor, aterra l’època del destapament. Comencem a utilitzar peces curtes, com shorts i faldilles, i els banyadors es converteixen en els millors companys per bronzejar el nostre cos i gaudir de les primeres jornades de sol. I com passa a l’hivern, és imprescindible que et sentis satisfeta amb la teva figura. Encara tens temps per aconseguir unes cames i glutis més ferms i tonificats, només cal que tinguis a mà els millors anticel·lulítics del moment i que siguis constant en el seu ús.

Com combatre la cel·lulitis
La cel·lulitis és l’acumulació de nòduls adiposos de greix, aigua i toxines, que apareixen en diferents zones del cos, sobretot en glutis i cuixes. Podem distingir entre: cel·lulitis tova, cel·lulitis dura i la que coneixem comunament com pell de taronja.

La pregunta més freqüent en contemplar la cel·lulitis en les teves cames pot ser “per què a mi?”. Hi ha diferents factors que fan que una persona sigui més propensa que una altra a patir-: la genètica, la dieta, el sexe o el gruix de la superfície cutània, etc. Abans de lamentar-nos, preguntem-nos què podem fer per prevenir-la i/o atenuar la seva visibilitat.

Llegeix atentament els següents consells

  1. Aposta per una completa rutina corporal: higiene + hidratació + exfoliació. Mantingues la teva pell ben hidratada i lliure de cèl·lules mortes (cosa que aconseguiràs amb una bona higiene del dia a dia i amb exfoliacions corporals de tant en tant).
  2. Dieta equilibrada i molta aigua. Segueix una alimentació saludable i beu entre 1,5 i 2 litres d’aigua al dia, així la pell lluirà radiant i renovada.
  3. Descansa vuit hores diàries. Dormir bé és clau en qualsevol rutina de bellesa, així que hem de respectar al màxim el període de son. No descansar prou fomenta l’acumulació de greixos, tal com indiquen diversos estudis.
  4. Mou-te, camina, corre. No tens excusa, hi ha una infinitat d’esports adaptats a tots els gustos i necessitats, així que no val quedar-se a casa. Escull la teva activitat física i gaudeix d’ella, i estaràs lluitant amb força contra la cel·lulitis.
  5. Els massatges: la clau. Estimula la zona afectada per la cel·lulitis per aconseguir que la pell llueixi més reafirmada i tonificada, i estaràs afavorint, alhora, la circulació sanguínia. Pots beneficiar-te de tècniques professionals com l’hidromassatge, la hidroteràpia o la teràpia termal, o bé, realitzar automassatges a casa (preferiblement a la nit).
  6. Confia en cosmètics anticel·lulítics rics en cafeïna. Recorda que és l’actiu més eficient en la lluita contra la cel·lulitis, per la seva capacitat d’allisar la pell i reduir el seu volum.


Les propostes

Elancyl ha dissenyat el Slim Massage Coach, un dispositiu tecnològic que realitza un massatge “pinçat-rodat” per lluitar contra la falta de tonificació de la pell i els forats de la cel·lulitis. Conté un LED integrat, que indica si el massatge està sent correcte (en verd) o si cal corregir el gest (apagada). A més, en la pantalla del seu smarthpone, pots seguir l’evolució del tractament. El seu preu: 40,61 € (el producte ve amb el Gel Concentrat Anticel·lulític de la marca, de 200 ml).

Skin Resculpting, de Swiss Clinic, és un tractament de microneedling, desenvolupat per eliminar les estries, la cel·lulitis i les cicatrius. El seu preu: 99 €. Està compost per dos productes:

  • Skin Roller: és un dispositiu de microneedling amb 1200 micropues d’acer quirúrgic, que obren micro canals a la pell, per estimular el procés natural de curació. Així, es produeix col·lagen i elastina i s’incrementa la microcirculació sanguínia i la creació de noves cèl·lules epitelials sanes.
  • Cryogel Body Serum 3D: és una fórmula que actua a la zona tractada pel Skin Roller.

The Body Cream GNG, de Germaine de Capuccini. Aquesta fórmula, de textura sucosa, presenta una alta concentració en Genage Confidant, un potent compost d’actius d’origen vegetal que activa el gen de la telomerasa. Aquesta és un enzim que afegeix, al cromosoma, fragments d’ADN que el telòmer perd en cada divisió. Redueix l’activitat dels micro ARN que bloquegen la síntesi del col·lagen i de l’elastina. Així, la cèl·lula mare restaura la seva matriu envellida. El seu preu: 90 € / 200ml.

Size Zero (Cames), de Rodial, és una hidratant corporal amb triple acció tonificant amb el ultrapoderós Pro Sveltyl, per reforçar la retenció de líquids i reduir els dipòsits de greix. La seva textura lleugera i cremosa és absorbida de forma fàcil per la superfície cutània i deixa un deliciós aroma a rosa i cítrics. El seu preu: 75 € / 300ml

D. Solution Booster, de Valmont, un concentrat activador aprimant que ajuda a cremar greix i a drenar el cos amb un efecte reductor immediat. La marca el presenta en companyia del bàlsam corrector C.Curve Shaper, per aconseguir que la pell llueixi en un més un 17,5% més ferma i amb el 38% menys de cel·lulitis. El seu preu: 213 € / 100ml

V.6.2 Anti-cellulite Extract, de Sepai, és un booster que combina extractes clàssics i tripèptids, que capturen els subproductes de la peroxidació lipídica. Així, es preveu la maduració dels adipòcits, per combatre la cel·lulitis. El seu preu: 67 €

Oli de Bedoll de Weleda. Aquest cosmètic corporal redueix el volum i cel·lulitis, activant el metabolisme de pell i facilitant la circulació dels líquids. A més, reafirma la superfície cutània, reforçant les fibres de col·lagen i evitant que es deformin. El seu preu: 22,90 € / 100ml

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.