/ Blog / Els enemics de la parella

Els enemics de la parella

I que cal tenir molt en compte...

La televisió: És un dels principals enemics de l’amor ja que impedeix la comunicació i per tant fa que la vostra complicitat es vagi deteriorant.

Deixar de fer les activitats que fèieu: Factors com ara el cansament, la comoditat i la rutina, entre altres, poden fer que preferiu quedar-vos a casa veient una pel•lícula que sortir a sopar amb els amics o en parella, anar al cine o fer altres activitats que acostumàveu a fer abans de conviure plegats.

No tenir temps per a la parella: Heu d’evitar que la vostra feina us impedeixi estar en parella.

Canvis personals: Tot i que ja us conegueu molt i hi hagi confiança entre vosaltres, cuideu la vostra imatge tant com la cuidàveu al principi de la relació.

Respectar el seu espai vital: Procureu no ocupar l’espai de l’altre amb les vostres coses. No deixeu les coses pel mig. La convivència és un espai de dues persones no d’una sola.

Falta d’atenció: No es qüestió d’estar tot el dia fent regalets a l’altre, si no d’estar pendent de l’altre, de dir coses agradables, preguntar-li sobre les seves coses, en definitiva, ser atents.

Gelós: Interrogar a l’altre constantment, vigilar el que fa, ajuda a crear un mal clima en la relació. La base de la parella ha de ser la confiança recíproca. Un excés de gelos pot fer que l’altre persona es refugi en allò que més tems: una altra persona.

Família política: És convenient que tinguis una bona relació amb la família de la teva parella, que vagis a les reunions importants.

Falta de projectes: Formar una parella no és només enfrontar-se al dia a dia, si no que cal procurar construir conjunts alguna cosa, ja sigui a curt termini (com les vacances, etc.) o projectes més ambiciosos (un fill, una casa, etc.). Cal que reflexioneu sobre el futur.

 

lovelovelovelove[1]

Comments are disabled

Comments are closed.