Gema & George ha escrit:BUENO GUAPÍSIMAS ME VOY QUE ME ESPERA MI POLLO!!!!!![]()
![]()
Adios!!!
REcuerdos a Jordi!!
Autor: Baby » dv. juny 01, 2007 4:51 pm
Gema & George ha escrit:BUENO GUAPÍSIMAS ME VOY QUE ME ESPERA MI POLLO!!!!!![]()
![]()
Autor: Baby » dv. juny 01, 2007 4:53 pm
Autor: ETIAM » dv. juny 01, 2007 4:55 pm
babyone ha escrit:ETIAM ha escrit:yo toy bien cabreada ! mi marido ha ido a mirar una moto con BABYONE y se la ha comprado !RUN que hago le pincho las ruedas???
Pues le harias un favor, pq le ha echado el ojo unas gomas, que se agarrarian al asfalto mejor que el F1 del Alonso

Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 4:55 pm
Baby ha escrit:Bueno... 7 minutos y me piro.
Run... recojes a JL cuando plegue y subis no??
Yo iré antes a la zapateria y te compraré aquello... como es un poble.... si no te mola... luego lo cambio yo y punto.

Autor: ETIAM » dv. juny 01, 2007 4:56 pm
Baby ha escrit:Bueno... 7 minutos y me piro.
Run... recojes a JL cuando plegue y subis no??
Yo iré antes a la zapateria y te compraré aquello... como es un poble.... si no te mola... luego lo cambio yo y punto.

Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 4:57 pm
![]()

Autor: ETIAM » dv. juny 01, 2007 4:57 pm

Autor: SoNiA! » dv. juny 01, 2007 5:16 pm

Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 5:20 pm
ETIAM ha escrit:Buen finde a todas ! yo sigo con mi cabreo !

Autor: guspireta » dv. juny 01, 2007 5:22 pm
Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 5:25 pm
guspireta ha escrit:hOLAAAAAAAAAAAAAAA
OSTRES JO EL DIA DEL SANT O CUMPLE QUE M'ARRIBI L'ALBERT AMB UN REGAL SORPRESA ALUCINARÉ I SI ÉS UN ANELL M'HAN D'INGRESSAR A URGÈNCIES!!!

Autor: guspireta » dv. juny 01, 2007 5:27 pm
MAI SORPRESA! I JOIES!! UF, NO TINC ANELL DE PROMESA, TINC UN ANELL QUE ME'L VA REGALAR PQ JA ESTAVA FART DE SENTIR-ME DIR QUE VOLIA UN ANELL, ME'L VA REGALAR PER PESADA!!!!
Autor: ETIAM » dv. juny 01, 2007 5:27 pm

Autor: ETIAM » dv. juny 01, 2007 5:28 pm
guspireta ha escrit:SI RUN SI!!!!!
MIRA JO HAIG DE COMENÇAR UN MES ABANS DIENT:
D'AQUÍ UN MES, EL DIA TAL ÉS EL MEU SANT!!! COM AQUELL QUE AVISA DE LA VISITA AL METGE!!
UNA SETMANA ABANS IGUAL, I DIES ABANS IGUAL, PQ T'IMAGINIS, ÉS EL DILLUNS EL MEU SANT I SEGURISSIM QUE NO M'HA COMPRAT RES, ÉS QUE NO HE TINGUT TEMPS, ETC... TOTAL QUE ARRIBARÀ EL DILLUNS JO SENSE REGAL I EM DIRÀ JA ANIREM UN DIA DE COMPRES I ET COMPRARÉ EL QUE VLGUIS![]()
![]()
MAI SORPRESA! I JOIES!! UF, NO TINC ANELL DE PROMESA, TINC UN ANELL QUE ME'L VA REGALAR PQ JA ESTAVA FART DE SENTIR-ME DIR QUE VOLIA UN ANELL, ME'L VA REGALAR PER PESADA!!!!

Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 5:31 pm
guspireta ha escrit:SI RUN SI!!!!!
MIRA JO HAIG DE COMENÇAR UN MES ABANS DIENT:
D'AQUÍ UN MES, EL DIA TAL ÉS EL MEU SANT!!! COM AQUELL QUE AVISA DE LA VISITA AL METGE!!
UNA SETMANA ABANS IGUAL, I DIES ABANS IGUAL, PQ T'IMAGINIS, ÉS EL DILLUNS EL MEU SANT I SEGURISSIM QUE NO M'HA COMPRAT RES, ÉS QUE NO HE TINGUT TEMPS, ETC... TOTAL QUE ARRIBARÀ EL DILLUNS JO SENSE REGAL I EM DIRÀ JA ANIREM UN DIA DE COMPRES I ET COMPRARÉ EL QUE VLGUIS![]()
![]()

Autor: guspireta » dv. juny 01, 2007 5:32 pm
ETIAM ha escrit:eso esta hecho la semana que viene a TOUS ! toma ya ! jajajja
Guspiiiii ! holaaaaa

Autor: RUN » dv. juny 01, 2007 5:33 pm

Autor: guspireta » dv. juny 01, 2007 5:34 pm