Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:20 pm
Autor: monix » dc. set. 12, 2007 2:20 pm
Aker ha escrit:Pues a nosotros mi hermana nos ha invitado este sábado a comer...el domingo pasado fué el cumpleaños de mi cuñado y el viernes su aniversario...pero a mi, esta comida me huele a embarazo...no se, no se...a ver si os puedo dar la notícia...y mi Pepito va a tener hermanito...![]()
![]()
![]()
Autor: RUN » dc. set. 12, 2007 2:20 pm
Aker ha escrit:Pues a nosotros mi hermana nos ha invitado este sábado a comer...el domingo pasado fué el cumpleaños de mi cuñado y el viernes su aniversario...pero a mi, esta comida me huele a embarazo...no se, no se...a ver si os puedo dar la notícia...y mi Pepito va a tener hermanito...![]()
![]()
![]()

Autor: octubriano » dc. set. 12, 2007 2:20 pm
guspireta ha escrit:octubriano ha escrit:yo he leído que bajaban las temperaturas... pero con sol...
sólo posibles lluvias en Pirineo y pre-Pirineo por la parte de Lleida...guspireta ha escrit:En el passat hem viscut molts moments: xxxxxxx
Avui estem compartint un dels moments més importants per nosaltres dos i estem molt contents que estigueu aquí acompanyant-nos; i desitgem que el futur ens depari noves vivències que poguem compartir.
Gràcies per formar part del nostre passat, present i esperem que futur.
Us estimem,
Sandra i Albert.
així millor?? així verde esperanza a veure si així ens fa solet, pq el temps diu que nuvol i possibles precipitacions
si si que se'n vagi a Lleida, això em sembla bé!! jijijique Deu t'escolti i les clarisses resin!!!

Autor: RUN » dc. set. 12, 2007 2:21 pm
guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.
DONCS JA VEUS AIXÒ VA DE POSAR-HI OUS, HO FARÉ TOT!!!

Autor: RUN » dc. set. 12, 2007 2:22 pm
molinos ha escrit:Gracias RUN
I feliz cumple que no te puede felicitar!!!

Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:22 pm
RUN ha escrit:GUSPI ME GUSTA EL TEXTO...![]()
Y LAS ALIANZAS YA TE LO HE DICHO, MUY CHULAS
Autor: octubriano » dc. set. 12, 2007 2:22 pm
RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.
GUSPI, TRANQUILA.. QUE VERAS COMO LAS MONJITAS HACEN BIEN SU TRABAJO

Autor: RUN » dc. set. 12, 2007 2:23 pm

Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:24 pm
RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.
Autor: RUN » dc. set. 12, 2007 2:24 pm
octubriano ha escrit:y si no volvemos a verlas para que nos devuelvan los huevos!!!...RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.

Autor: octubriano » dc. set. 12, 2007 2:26 pm
guspireta ha escrit:RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.
siiiiiiiii,
SI VAN ACONSEGUIR QUE L'AROA DIGUES AMEN, AIXÒ ES UNA PREMONICIÓ!!!

Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:26 pm

Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:26 pm
octubriano ha escrit:el problema es que no sabemosa qué dijo "AMÉN"
!!!... jajajaja...
![]()
![]()
![]()
guspireta ha escrit:RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.
siiiiiiiii,
SI VAN ACONSEGUIR QUE L'AROA DIGUES AMEN, AIXÒ ES UNA PREMONICIÓ!!!
Autor: octubriano » dc. set. 12, 2007 2:27 pm
RUN ha escrit::-)0(-:![]()
![]()
YA VERAS COMO NO HACE FALTA
UN POCO DE FEEE......POR DIOSSSSSSSoctubriano ha escrit:y si no volvemos a verlas para que nos devuelvan los huevos!!!...RUN ha escrit:guspireta ha escrit:UNA NOIA QUE ES CASA EL MATEIX DIA QUE NOSALTRES, VA DIR QUE ELLA DEIXARIA UN OU A LA LLUM DE LA LLUNA, QUE FUNCIONA I QUE ELLA HO VA FER PER SON GERMA`.

Autor: octubriano » dc. set. 12, 2007 2:32 pm
RUN ha escrit:VOY A TRABAJAR UN RATEJO

Autor: guspireta » dc. set. 12, 2007 2:32 pm
RUN ha escrit:VOY A TRABAJAR UN RATEJO
Autor: monix » dc. set. 12, 2007 2:36 pm