/ Gaudí Núvies 2015 / Justin Alexander Col·lecció 2016

Justin Alexander Col·lecció 2016

justin-alexander-2015

Una nova col·lecció inspirada en els vestits de núvia clàssics realitzats en riques creacions oferint detalls fets a mà per crear vestits de núvia atemporals.
Amb la col·lecció Primavera/Estiu 2016 llençada a nivell mundial el 8 de març de 2015, els dissenyadors de Justin Alexander continuen incorporant la seva creativitat i visió artística a elegants, sofisticats i glamurosos vestits nupcials per a núvies amb estil gràcies a la introducció de les novies línies Justin Alexander, Signatura, Lillian West, Sincerity i Sweetheart.

El dissenyador principal Tony Mental, “la col·lecció mostra de manera magnífica opulents detalls personalitzats en siluetes suaus sobre peces de luxe que encaixen perfectament amb la idea d’una boda de conte de fades.
Cada disseny en aquesta col·lecció representa una feminitat romàntica amb figures que enalteixen i abracen el cos de la dona durant la celebració del moment més important de les seves vides, el dia del seu casament”.

Aquesta temporada l’equip de disseny s’ha focalitzat en oferir creacions costoses i en elaborar siluetes atemporals. Amb la inspiració d’il·lustracions de 1950, els dissenyadors fan homenatge a una època de feminitat.

Els vestits de núvia són creats des de l’artesania, amb figures suaus i amb una forta imaginació. Un escot de dama d’honor, amb un cosset de motius florals que dona pas a una faldilla de tul ressaltada amb un ribet de cinta de ras.
Amb la reconeguda atenció als detalls, al col·lecció Primavera/Estiu 2016 està dissenyada des de dins cap enfora. Cada vestit comença amb un disseny sobre paper, seguit d’una recerca de teles de primeres qualitats, drapejat i confeccionant cada peça per crear la sintonia que millor encaixi amb el disseny. Els detalls finals s’apliquen posteriorment, els opulents abaloris, els afegits de dues dimensions fets a mà i els brodats perfectament polits són col·locats cuitosament a mà.

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.