/ Glamour / Tasso Jal Nuvis

Tasso Jal Nuvis

Tasso-Jal Nuvis. Més de 30 anys dedicats a la moda, especialitzats en vestits de nuvi, acompanyants i vestits de festa.

tasso2014
ratillihoritzontal

A Tasso-Jal Nuvis porten més de 30 anys dedicats a la moda, especialitzats en vestits de nuvi, acompanyants i vestits de festa.

Es desmarquen del comerç actual amb una evolució lògica i diferent a les cadenes estàndard; en les seves botigues t’ofereixen el concepte multimarca amb productes sempre de primera qualitat i una gran selecció de les millors firmes nacionals i internacionals.

Posen a la teva disposició les últimes col·leccions i tendències en vestits de nuvi (Caramelo, Fuentecapala, Giovanni Valdi, Javier Arnaiz, Maestrami, Florentino…) i acompanyants, vestits de festa (Cabotine, St. Patricks,…) i tots els seus complements… també secció de moda esportiva amb les primeres marques.

Si busques un tracte familiar, professional i personalitzat, els seus assessors, sastres i modistes solucionaran els teus dubtes i t’ajudaran a triar el vestit de nuvi o acompanyant adequat al teu gust.

En cadascun dels seus establiments disposen d’un taller en el qual realitzen vestits a mida, i en ells gaudiràs d’una atenció personalitzada perquè puguis tenir el vestit que més encaixi amb tu, tant amb la teva mesura com amb els teus gustos.

Ells sempre t’ofereixen la millor relació qualitat-preu!

Reserva dia i hora per a un tracte preferent

 

ralletes-form[1]ico2
Moda i cerimònia
Enric Prat de la Riba, 141
08901 L’Hospitalet de Llobregat
T: 93 338 55 87

Home i nuvi
Rosselló, 418-420
08025 Barcelona
T: 93 455 45 72

Moda home i dona
Enric Prat de la
www.tassomoda.com

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.