/ Blog / Boda temàtica de Harry Potter

Boda temàtica de Harry Potter

Amb segell de Hogwarts!

Per als que no podeu parar de pensar en Harry Potter, què tal si triéssiu que el vostre casament fos temàtic i que estigués inspirat en aquesta famosa saga? Segur que els convidats queden molt sorpresos!

Nosaltres us presentem una parella que ho ha fet, i la veritat és que la presentació no està gens malament! Han cuidat fins al més mínim detall perquè aquest casament surti perfecte.

La parella va celebrar les seves noces d’aquesta manera perquè potser es van conèixer a través de la pel·lícula o simplement ho van fer a causa d’un mutu amor per Harry Potter, la qüestió és que el banquet és extraordinari i els nuvis el van dissenyar d’una manera molt elegant i divertida.

Mussols de decoració per tot arreu, barrets com a centre de les taules, invitacions amb el segell de Hogwarts, els nuvis i padrins de la boda arribant a la cerimònia amb el tren de Hogwarts, les fotografeis de la parella fetes en un bosc que sembla el Bosc Prohibit que surt al film, granotes de xocolata per als convidats, pots amb pocions, ornamentació basada en les 4 cases de Hogwarts (Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw i Slytherin), varetes màgiques i autèntiques túniques per organitzar els seients dels familiars i amics, el sopar a les taules del Gran Menjador, caramels de tots els sabors…i moltes coses més!

Si us animeu a fer-ho, entreu a The Mary Sue www.themarysue.com

harry-potter-wedding[1]

Comments are disabled

Comments are closed.