/ El Convit / Can Ribas de Montbui

Can Ribas de Montbui

Can Ribas. Una masia pairal en un espai natural, dos amplis salons, un servei exquisi, i una oferta gastronòmica vibrant i actual.

canribas2014
ratillihoritzontal

Can Ribas és una finca familiar dels Oliver-Parellada, presents en el món de la restauració des de 1789. Un lloc així us permetrà gaudir d’una celebració excepcional, especial i molt personal en un oasi de calma, i a només mitja hora de Barcelona.

La combinació de la masia pairal del segle XV, les 23 hectàrees d’espai natural, els dos amplis salons, un servei exquisit i reconegut, i una oferta gastronòmica viva, vibrant i actual, fan que avui Can Ribas hagi esdevingut la culminació d’un somni que va començar fa segles.

A Can Ribas els espais són diàfans i oberts. Així, a les dues sales grans no hi ha columnes, compten amb accés directe als jardins i estan envoltades d’una gran vidriera per poder gaudir de les vistes en tot moment. Es tracta de dos grans salons de 360 m2 amb capacitat per més de 300 persones i possibilitat de dividir-los en 3 parts cadascun. L’arquitectura dels espais, permet que ni l’ampli aforament ni la versatilitat de les sales siguin obstacles per assimilar tot l’encant del paratge.

A la cuina, és bàsic que els ingredients siguin els millors, els més bons, llestos per ser cuinats. Per això, a Can Ribas controlen en tot moment la procedència de les matèries primes, escullen amb cura els seus proveïdors i cuinen els seus plats tractant de preservar els sabors propis de cada ingredient i les seves propietats. Només així i amb la màxima exigència és possible aconseguir el millor resultat i una cuina de nivell, amb personalitat pròpia.

Com que cada parella és una història diferent, a Can Ribas no hi ha mai dues celebracions iguals. Per això el primer que fan quan els visita una parella, és asseure’s amb ella, mirar-la als ulls i parlar. Us heu de conèixer i heu de compartir la il·lusió del vostre dia.
Un cop us conegueu, parlareu encara més, comentareu idees, aportareu solucions, cuidareu els detalls més mínims, i junts trobareu les manera de fer que el banquet del vostre enllaç sigui com vosaltres desitgeu.

CASAMENTS D’HIVERN

L’hivern no necessàriament ha de ser fred.
També pot ser una època meravellosa per casar-se. Els colors matisats dels arbres fruiters i la llum del cel sobre el Vallès, li donen un aire molt romàntic als enllaços que es celebren durant aquesta estació.
I a més, a Can Ribas ho tenen tot pensat perquè els aperitius només es serveixen durant les hores que el sol més escalfa, i disposen d’estufes d’exterior. I si plou, podreu fer l’aperitiu a cobert, en un espai climatitzat i diferent al que se servirà després el dinar. Es tracta d’espais amb vistes al jardí i connectats amb l’exterior de manera que es pugui entrar i sortir quan us vingui de gust.
Per tot això, a l’hivern pot ploure o fer fred, però a Can Ribas mai farà mal temps!!

ralletes-form[1]ico2
Camí de Can Ribas s/n
08415 Bigues i Riells
T. 93 865 63 30
www.canribas.com

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.