/ Blog / Destrossant el vestit de núvia (després de ser abandonada a l’altar)

Destrossant el vestit de núvia (després de ser abandonada a l’altar)

Shelby Swink, de 23 anys i originària de Memphis Tennessee, va rebre poc temps abans de les seves noces la notícia que la seva parella, amb qui portava uns 4 anys de relació, no l’estimava i no desitjava passar la resta de la seva vida amb ella.

Shelby va començar una ronda de trucades per informar a convidats i serveis contractats que la boda no es realitzaria. En una d’aquestes trucades, la fotògrafa Elizabeth Horad, contractada per a les fotos de la parella, li va fer el suggeriment de ‘destruir’ el vestit per poder celebrar el seu nou començament i donar-li un bon tancament a aquest episodi de la seva vida.

El catàrtic moment va ser compartit amb els seus pares i dames d’honor. Al principi la núvia no volia fer-ho, doncs la seva mare havia pagat pel vestit i era molt costós. Tot va canviar quan, en rebre el suport de la mare, Shelby va determinar que l’1 de novembre, data en la qual les noces es realitzaven, no seria un dia de compassió.

El colorit vestit pot veure’s en una botiga de vestits de núvia a Memphis, que està realitzant donacions a una caritat local.

 

bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-1
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-10
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-11
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-15
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-3
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-17bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-5bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-18
bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-16bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-19bride-left-at-altar-trash-dress-photoshoot-14

Comments are disabled

Comments are closed.