/ Amor / Et vols casar amb mi?

Et vols casar amb mi?

Malgrat la tensió, el treball va tenir la seva recompensa.

A finals de 2009, Guy Shield portava vuit anys amb la seva nòvia i en un viatge a París es va adonar que volia passar la resta de la seva vida amb ella. Però recórrer a una petició de mà tradicional se li quedava curt, així que es va posar a pensar com unir el seu ofici (il.lustrador) amb una bona idea per fer la pregunta del milió.

El pla va ser crear una sèrie d’imatges que ell podia fer a casa sense suscitar sospites de la seva xicota. Individualment els dibuixos actuaven com moments irrellevants però quan els unies es llegia la pregunta: et vols casar amb mi?

La impressió final tenia més de 2 metres i mig, i havia de quedar perfecte. La seva intenció era posar-ho al llit de l’hotel i que ella ho obrís per revelar el missatge .

Ara només faltava un lloc per presentar-li-ho. Afortunadament era l’aniversari de la seva nòvia i per celebrar-ho se n’anaven a Bali. Aquest seria el moment perfecte per a mostrar-ho.

Amagat en un sobre hi havia el anell. Al principi ella estava nerviosa i no va funcionar exactament com ell pensava. La noia no va entendre de què anaven aquelles il·lustracions al principi, així que ell la va haver d’ajudar.

Malgrat la tensió, el treball va tenir la seva recompensa. El pla va funcionar. Diu ell que es podria haver conformat amb presentar un anell i llançar la pregunta però no era com volia recordar aquell moment tan especial.

Per cert, la noia li va respondre que sí a la pregunta.

Trobareu tota la història a Guy Shield  www.guyshield.blogspot.com

 

willyoumarryme[1]

Comments are disabled

Comments are closed.