/ Blog / Fiona Cairns, la creadora del pastís reial

Fiona Cairns, la creadora del pastís reial

Fiona Cairns de 56 anys és coneguda pels seus dolços secs que es venen a les botigues més exclusives de tota Anglaterra. Doncs aquesta reconeguda pastissera passarà a la història per ser la creadora d’un dels pastissos de noces més famosos de tots els temps. Ella va ser l’escollida fa uns mesos per crear el pastís de noces per a la gran festa de Kate Middleton i el príncep William, que contrauen matrimoni.

Es tracta d’un pastís de fruites amb una recepta tradicional que té un twist especial per a aquesta ocasió. El pastís està decorat amb un tema floral; el llenguatge de les flors és un fet que es feia servir en l’època victoriana, que expressa el significat de moltes emocions que no es poden explicar amb paraules. El disseny portarà les flors nacionals imprescindibles en aquest tipus d’esdeveniments: la rosa d’Anglaterra, el narcís de Gal.les, el card d’Escòcia i el trèvol d’Irlanda. Les diferents flors simbolitzen amor, enteresa i fermesa, felicitat, entre altres coses.

Els ingredients són els següents: brandi francès, ous de corral, farina Quindós, nous i panses. És de color crema i té una coberta setinada. S’ha utilitzat el mètode Lambeth per als elements ornamentals del pastís.

Fiona Cairns va ser l’escollida per Guillem i Kate per a realitzar el pastís nupcial. El febrer passat Fiona va rebre la trucada dels prínceps per demanar-li que fes el seu pastís nupcial. Uns dies més tard Kate es va reunir amb Fiona a Clarence House, residència oficial del príncep Carles, per parlar sobre el disseny del pastís de la qual es desconeix la quantitat de pisos, encara que és molt probable que sigui de quatre. Kate tenia molt clar el que volia i li va portar diversos dissenys dibuixats en paper amb el que tenia en ment.

Guillem d’Anglaterra se surt amb la seva

A ell no li importa si porta o no glacejat, a ell el que li importa és el gust. Per això a més del pastís nupcial tradicional ha demanat que se serveixi el seu pastís de xocolata preferit. És aquell que menjava des de nen quan prenia el te amb la seva mare, la princesa Diana. Aquestes postres reials estan preparades per McVitie’s Cake Company. Paul Courtney, creador d’aquests postres va dir que el pastís favorit de Guillem està fet amb galetes triturades, xocolata negra i alguns ingredients secrets. McVitie’s Cake Company ha fet pastissos per a la família reial des del matrimoni de Jordi V del Regne Unit al 1893.

Més informació a Fiona Cairns www.fionacairns.com

 

 

wedding-cake[1]

Comments are disabled

Comments are closed.