/ Notícies / Guanyadors d’un cap de setmana al Berga Resort

Guanyadors d’un cap de setmana al Berga Resort

Del sorteig realitzat a les Fires de Terrassa i Granollers 2015 la guanyadora ha estat: Begoña Romero, de Santa Perpètua, que es casa amb la seva parella l’any 2016.

Moltes felicitats!!

Els dos gaudireu d’una estada de cap de setmana en un bungalow de fusta per a dues persones que disposa d’una habitació de matrimoni, cuina, menjador/sala d’estar i bany amb dutxa. Els bungalows es troben totalment equipats amb el màxim confort (televisió de plasma, aire acondicionat, calefacció, llençols, estris de cuina, etc), i amb porxo, jardí i pàrquing.

L’obsequi inclou: allotjament en bungalow de fusta per a dues persones, tenis, pàdel, piscines climatitzades, gimnàs i sala de fitness i un circuit termal d’una hora i mitja de durada.

Recordeu que BERGA RESORT és un complex turístic – esportiu situat als contraforts del Pirineu Català (700 m. d’alt.), amb molt bona climatologia durant tot l’any i a prop de vint estacions d’esquí. Disposa de 5.000 m2 d’instal·lacions cobertes i està obert tots els dies de l’any.

Té un servei de restauració molt bo que inclou el restaurant ‘La Fonda’, amb cuina de mercat i del Berguedà. També tenen cafeteria amb terrassa, pizzeria i un servei de ‘Take away’ amb plats per emportar i un petit supermercat.
Berga Resort també té un centre d’esports amb 12.000 m2 d’instal·lacions esportives, l’Spaizen (un centre de salut, estètica i fisioteràpia amb cabines dobles i individuals), i el Wellness Center (un modern edifici de 1.500 m2 dedicat a la salut i al benestar).

 

 

bergaresort8002

Comments are disabled

Comments are closed.