/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 3 al 9 d’octubre de 2016)

La influència dels astres en la teva vida (del 3 al 9 d’octubre de 2016)

La influència dels astres en la teva vida (del 3 al 9 d’octubre de 2016). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

ÀRIES: seran uns dies en els que us costarà molt poc trencar amb la gent que us envolta, és com si volguéssiu fer neteja d’aquelles persones que us entrebanquen més que no pas ajuden. De vegades això va molt bé perquè us dóna l’oportunitat de fer canvis a la vostra vida, però mireu d’apartar-vos sense que ningú se senti ofès o malament. Penseu que a ningú li agrada que el deixin de banda, sigueu discrets.

TAURE: us esperen uns dies d’emocions fortes en tema de viatges i de desplaçaments,  en principi serien de molt bon rotllo, o sigui que ja us podeu animar i començar a posar les piles per moure-us. També hi hauran ganes de canviar coses de casa, si podeu feu-ho perquè se us posarà de perles, de vegades només cal canviar una mica la decoració i llestos, posar un quadre aquí o un mirall allà ja està.

BESSONS: sereu molt curosos a l’hora de parlar amb la gent, i això estarà bé, és important saber expressar-se sense ofendre al personal. Aquesta facilitat de comunicació que tindreu és bona fer-la servir per beneficis en el tema de feina i d’estudis, o sigui que ja podeu aprofitar l’oportunitat i no deixar de buscar com ho podeu fer servir per millorar la vostra situació actual. Compta amb el mal d’esquena.

CRANC:
tindreu la sort d’estar ben protegits, perquè és fàcil que us trobeu amb persones que no estan massa bé i podríeu arreplegar el que tenen. Mireu de curar-vos en salut i no feu animalades, com ara anar massa a la fresca, que ja no és temps. Mireu de no posar-vos al mig de cap discussió perquè no us calen mal rotllos i a més no fa per vosaltres haver de separar o frenar a ningú a menys que la cosa es posi lletja.

LLEÓ:
us heu de plantejar fer totes les coses que us facin divertir, bàsicament perquè serà el que se us donarà millor i perquè us sentireu genials donant de vosaltres mateixos tota la vostra energia per tenir bones sensacions. Ara bé, no us cal per ben res arriscar la vostra salut en l’intent, ja que si que teniu alguna tendència a ensopegar o fer-vos algun pelat o rascada. No cal que feu animalades.

VERGE:
semblarà que heu menjat llengües, no parareu de xerrar i quan més voleu callar més ganes teniu d’explicar més coses, estareu ben entretinguts, que de vegades també va bé. En el camp de la salut se us farà fàcil sentir-vos millor i notar com que teniu molta energia acumulada per agafar més força per fer les coses. Per tant aprofiteu aquesta energia i feu totes les coses que pugueu i us vinguin de gust.

BALANÇA:
hi haurà moments en els que estareu una mica irritables, cosa que no us pot anar gaire bé, us aconsellaria que miréssiu de relaxar-vos i d’analitzar la situació per adonar-vos de que no cal enfadar-se per segons què. Tindreu molt bona relació amb els fills, si en teniu és clar. També tindreu la facilitat de lligar, cosa que si esteu disponibles us pot donar molt bon rotllo, encara que no serà trobar la gran parella.

ESCORPÍ:
tindreu el guapo pujat i a sobre sereu molt expressius i romàntics. Aquestes són qualitats que valen la pena i que cal que les fomenteu per mantenir-les sempre en vosaltres. També teniu molt bé el contacte amb persones de l’estranger, si a sobre podeu viatjar a algun lloc ja seria la bomba. De totes maneres també s’ha de dir que buscareu tranquil·litat perquè hi haurà moments d’estres o nervis.

SAGITARI:
hi haurà molts moments en els que haureu de fer servir la paciència al màxim, perquè tot us anirà més lent del compte i us donarà la sensació de que tothom us posa pals a les rodes, cosa que no és veritat però com que esteu més nerviosos del normal la sensació de lentitud se us fa molt més gran i la de que la gent us fa la traveta serà bastant present en els vostres pensaments, si us relaxeu tot anirà millor.

CAPRICORN:
tant en tema d’estudis com en qüestió de feina seran uns dies amb molt de moviment i en certa forma un moviment que a la llarga us pot donar millors beneficis. Heu de ser pacients i no anar a buscar, la cosa ja vindrà sola. Aneu amb compte si treballeu amb eines de tall, perquè teniu facilitat de fer-vos mal, o sigui que molta precaució i sigueu  curosos, no cal fer-se un forat o un tall de més.

AQUARI:
tindreu alts i baixos en el camp de la parella, heu de mirar de no fer res del que us sentiu malament, perquè les arrencades les tindreu molt fàcils i no cal portar una enrabiada a cap extrem. Potser si ja sabeu que tindreu aquesta tendència anireu més en compte i us estalviareu mal rotllos. Us proposo que us enfoqueu més en el camp dels vostres projectes, per poder estar més tranquils i productius.

PEIXOS: us podeu emportar algun desengany en el tema amorós, però no patiu que no serà res de l’altre món, potser només descobriu alguna cosa d’algú que fa que perdeu l’admiració que li teniu. On podeu estar molt bé, és en l’ambient de casa i de la família, que us pot donar més seguretat i bon rotllo. Per altra banda estigueu al cas de fer les coses bé en públic perquè us pot veure tothom i podeu tenir problemes.

 

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC
horoscopeclassic
Foto: depepi.com / Foter / CC BY-NC-SA

Comments are disabled

Comments are closed.