/ Bellesa / Idees per estar radiant aquestes festes

Idees per estar radiant aquestes festes

Les festes nadalenques són aquí i volem oferir-te alguns consells perquè et sentis la més maca de la festa. Precisos i de resultats visiblement immediats. Aquestes són les qualitats dels cosmètics i tractaments que has de triar en aquests moments que surten de la teva rutina diària i en els que vols mostrar la teva millor imatge. En primer lloc necessites esborrar del teu rostre i cos tot signe de fatiga… Per a això, la cosmètica flash acudeix a la teva ajuda amb el propòsit de rejovenir i revitalitzar la pell a contrarellotge, fins i tot en els casos més difícils.

Reserva un parell d’hores per preparar-te per a la festa. En aquest temps has de posar a punt la teva roba, complements i calçat, a més de preparar la teva pell, pentinar-te i maquillar-te. El resultat valdrà la pena!

 1. Neteja el teu rostre amb un producte en escuma i, a continuació, una llet o crema netejadora. Tonifica la cara i eixuga-la amb un tissue.
 2. Realitza’t un peeling facial i a continuació aplica’t una màscara, per exemple, il·luminadora. Amb ella sobre el teu rostre, submergeix-te en un agradable i relaxant bany d’escuma. Si estàs relaxada teu rostre ho reflectirà en forma de més lluminositat i trets sense crispacions. Recorda que la temperatura del bany no ha de superar els 38ºC.
 3. Fora ja de l’aigua, seca el teu rostre i cos suaument, amb lleugeres pressions. Aplica sobre el teu cos una crema hidratant, si pot ser de la mateixa gamma del perfum que utilitzaràs.
 4. Si has decidit anar a la perruqueria perquè et facin un pentinat especial, aquest és el moment. Si per contra penses pentinar-te tu mateixa, posa mans a l’obra.
 5. Ja estàs pentinada. Ara no oblidis aclarir el teu rostre de cabell, almenys momentàniament, per procedir al maquillatge. Després ja ho retocaràs.
 6. Arriba el moment d’utilitzar el cosmètic imprescindible per aconseguir un èxit rotund en el nostre aspecte: els cosmètics flash, bé siguin en forma d’ampolla monodosi o tovalloleta. En el requadre adjunt t’expliquem tots els secrets.
 7. Ara ja pots utilitzar el color. Cal començar pel fons de maquillatge, que ha de ser el més semblant al teu color natural de pell. Sobre ell pots fer alguna correcció, com ara de granets o d’ulleres, però has difimularlas perfectament realitzant lleugers copets sobre els límits d’aquesta. També pots il·luminar algunes zones de la cara perquè tinguin més protagonisme. A continuació ja pots utilitzar la resta dels cosmètics de color tant per ulls, les galtes i llavis.
 8. Perfuma’t, vesteix-te i gaudeix de la festa, sens dubte seràs la més maca!

Els miraculosos productes flash
L’efecte tensor de les ampolles flash és capaç d’esborrar les petites arrugues d’expressió, “planxar” temporalment la superfície cutània, de manera que la pell apareix llisa i uniforme. La seva acció es perllonga de 6 a 8 hores (segons el producte) i entre els seus avantatges cal destacar que, a més, perllonguen de manera espectacular la durada del maquillatge. El seu ràpid poder d’actuació es deu als seus components, que inclouen sèrums d’origen biològic, polímers tensors així com components hidratants i proteics. En contacte amb la pell aquests elements aporten finor i lluminositat instantània.

La forma d’aplicar-se una ampolla flash és senzilla:

 1. Desmaquilla la zona perquè no quedi cap residu de greix o suor i després realitza un peeling.
 2. Amb la pell neta, s’aplica la totalitat de l’ampolla lífting per tot el rostre i coll (fins i tot en parpelles i llavis)
 3. No aplics cap crema hidratant, l’ampolla ja conté principis actius hidratants i nutritius.
 4. Sense deixar que s’absorbeixi tot el producte, s’aplica el fons de maquillatge ràpidament perquè amalgami conjuntament i així aquest romandrà intacte durant vuit o nou hores. Hi ha algunes butllofes amb color, per evitar l’ús de maquillatge.
 5. Un cop adaptat el maquillatge de fons, ja pots continuar amb el maquillatge.

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.