/ Barcelona Bridal Week 2016 / Jordi Dalmau Col·lecció 2017

Jordi Dalmau Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com

 

Existeix una llegenda entorn d’una raça ancestral, la sang de la qual posseeix unes qualitats extraordinàries, capaces d’atorgar energia i poder infinit a qui la ingereix. Aquest líquid ha estat objecte de desig per part d’altres races, civilitzacions, dictadures i éssers sobrenaturals.

Perseguits, assetjats i amenaçats, els Elumm només compten amb l’ajuda dels Promms, que els protegeixen, costi el que costi.
La nova col·lecció Elumm s’inspira en la força sobrenatural que tots tenim dins i sorgeix als moments en els quals busquem ser diferents i irreemplaçables. Amb aquesta premissa, Jordi Dalmau torna a proposar per 2017 la seva atrevida gamma visual de colors variats per a núvies diferents. Destaquen les cotilles entallades o tipus jaqué, combinats amb àmplies faldilles de tul que van del llarg al curt, i viceversa.

Aquest any amplia la seva oferta amb bodies ajustats de grans escots, faldilles i pantalons que enganyen a la vista, a la línia Couture, i vestits lànguids i crop tops a la línia Vintage.

Les ja característiques sobrefaldilles s’alien amb aquests bodies i cotilles, que formen un artifici capaç de sorprendre al més escèptic.
Tot això amanit amb materials treballats, com els brocats, els encaixos i els guipures que formen transparències i llaçades inacabables.
I tu, vols ser Elumm?

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.