/ Barcelona Bridal Week 2016 / Justin Alexander Col·lecció 2017

Justin Alexander Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com

 

La col·lecció 2017 reinterpreta les siluetes clàssiques amb acabats moderns i estilosos. La col·lecció inclou detalls acuradament col·locats, com tires brodades o dissenys únics a l’esquena. La línia es caracteritza per incorporar nous colors, com el rosa pàl·lid o el sorra, i nous teixits, com el crepè, el mikado o la seda de Dupion. La col·lecció compta amb diferents siluetes i longituds per a la núvia més atemporal.

Justin Alexander Signature
Justin Alexander Signature porta el luxe a l’extrem amb la col·lecció 2017. Siluetes suaus portades a un dramatisme extrem, i vestits decorats amb ostres i detalls en plata brodats amb perles. Les faldilles, amb diferents textures i longituds extravagants, són perfectes perquè la núvia pugui portar el seu vestit tant de dia com de nit.

Sincerity
Sincerity Bridal és coneguda pels seus vestits de conte, però la col·lecció 2017 afegeix un captivador aire romàntic, amb siluetes que s’adapten al cos, colls únics i esquenes obertes. Diferents estils amb accessoris, incloses jaquetes i cinturons, que ofereixen versatilitat a una núvia que vol portar un look a la cerimònia i un altre a la recepció.

Sweetheart
La col·lecció Sweetheart de 2017 és coqueta, alhora que innocent. Inclou siluetes seductores i suaus amb cinturons i faldilles de volants en tons préssec. L’àmplia gamma d’estils que afavoreixen la figura faran que qualsevol núvia se senti dolça i preciosa el dia de la seva boda.

Lilian West
La col·lecció Lilian West de 2017 està formada per vestits senzills i actuals. Aquests estils personifiquen l’estil boho chic amb detalls, com faldilles de serrells, tons terra, encaixos amb estampats florals i mànigues acampanades. La mescla de tot això crea una sensació de senzillesa i romanticisme.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.