/ Bellesa / Les dones morenes les més desitjades per intel·ligents, divertides i sexys…

Les dones morenes les més desitjades per intel·ligents, divertides i sexys…

dona-morena

La primera impressió és molt important a l’hora d’escollir parella. Tots ens fixem en la roba, la forma de vestir, de moure’ns, la mirada, el somriure però i el cabell? Com i en quina mesura influeix el nostre color de cabell a l’hora de conèixer a una persona com a futura parella? Segons els tòpics, les rosses sempre han estat considerades com la icona de sensualitat i atractiu, però, realment segueixen ocupant el lloc de les dones més desitjades?

El portal eDarling va realitzar un estudi entre els seus usuaris espanyols per esbrinar les impressions que el cabell causen en els solters. L’estudi es basava en la següent hipòtesi: Com influeix l’estil i color de cabell en la percepció del sexe oposat? L’enquesta va ser realitzada a 190 usuaris masculins amb un rang d’edat de 40 anys.

L’estudi ens ha revelat que, per ara, les dones rosses són desbancades per les morenes al pòdium de les més atractives.

Segons els homes, les morenes són les dones més completes i segons els resultats ocupaven el primer lloc en totes les categories. Són percebudes atractives, intel·ligents, divertides, fidels i actives sexualment.

Per la seva banda, les rosses són percebudes com les més llançades. Des dels anys 60 i gràcies a la icona de la sexualitat Mariyn Monroe, les rosses han estat considerades com les dones més sensuals i llançades. Però l’estudi va demostrar que les dones més actives sexualment són les morenes, reemplaçant a les rosse , que es van quedar en la segona posició. El mateix passa amb la categoria de les més atractives, que queden desbancades al podi aconseguint la medalla de plata.

Les castanyes no van obtenir puntuació màxima en cap de les categories però són percebudes pels solters de l’estudi com les segones més fidels i intel·ligents. I les pèl-roges es troben dins de la mitjana tant en fidelitat com a intel·ligència però s’emporten la puntuació més baixa en tres categories: atractiv , divertida i sexualment activa.

Les dones opinen sobre el cabell dels homes …

Amb l’objectiu d’aprofundir més l’estudi i així també conèixer com perceben les dones als homes segons el tall de cabell? EDarling va realitzar una enquesta a 117 usuàries femenines amb una mitjana d’edat de 46 anys i residents a Espanya. Les conclusions de l’estudi són que tant l’estil del tall de cabell com l’absència o manca del mateix semblen determinants en la percepció de les dones.

Els guanyadors del podi masculí són els homes de cabell curt. Tenen les millors notes en gairebé totes les categories, les dones els veuen com els més intel·ligents i en segon lloc fidels atractius i sexis. Sobre els homes de mitjana cabellera, les dones de l’estudi revelen que són considerats com els més sexys, atractius i divertits però els menys fidels. Així doncs els veuen com un romanç passatger però no tant per a una relació duradora. I en posicions més baixes ens trobem els homes calbs considerats com els més fidels i els segons més intel·ligents però es queden a la cua d’atractiu, divertit i sexy. Finalment, els homes rapats són els més convencionals, són associats al tipus de treballador de la construcció i són percebuts com els segons més divertits i sexys però els segons més infidels.

El cabell sí que importa

En conclusió, tant el color com el tall de cabell Sí influeixen en la percepció del sexe oposat. Les morenes, són les més completes segons els homes, elles són intel·ligents, atractives, divertides, fidels i actives sexualment. I les dones escullen als homes amb els cabells curts com la parella ideal.

Font: ACPG / Bellesa Activa

Comments are disabled

Comments are closed.