/ Barcelona Bridal Week 2016 / Marylise i Rembo Styling Col·lecció 2017

Marylise i Rembo Styling Col·lecció 2017

Foto Ugo Camera www.viewfashionbook.com

 

La núvia Marylise és una núvia clàssica: estima el romanç i vol brillar el dia de la seva boda.
Aquest any destaca l’augment de detalls daurats, que aporten un toc de glamur. Encara que a la núvia Marylise li encanta un vestit de núvia romàntic, és important que sigui ella el focus d’atenció, no el seu vestit.

Marylise també vol introduir un estil innovador, en el qual ha treballat per a aquesta col·lecció amb Margaux Tardits, una jove dissenyadora francesa amb un estil molt modern.
Per Margaux, la núvia Marylise és una dona moderna a la qual li encanta un toc de glamur i feminitat. Els seus vestits són purs, femenins i sensuals.

Rembo Styiling

La compañia ha treballat amb tres dissenyadors diferents; Manon Pascual, Géraldine Simonnet i Ruth Donné.
Els vestits de Géraldine Simonnet són moderns i lleugers. El seu estil és destil·lat però cadascuna de les seves creacions és única.

A Ruth Donné li agrada utilitzar encaix, la qual cosa no significa que tot es torni tradicional. Amb moodboards crea una imatge que després elabora.
Per a la col·lecció de 2017, Manon Pascual deixa l’estil bohemi, per agafar una direcció més de conte. Suaus colors pastís, refinat encaix francès i delicades flors amb brillants lluentons són els seus ingredients clau. Manon interpreta els seus dissenys com un treball artístic, el procés de creació que utilitza és similar al d’un nou quadre.

 

Can't display images:

Comments are disabled

Comments are closed.