/ Detalls / Miniaturas Perfume

Miniaturas Perfume

Miniaturas Perfume. Perfums de grans marques en talla 'small': un dels detalls més apreciats pels convidats!

miniaturasperfume2014
ratillihoritzontal

Els perfums de grans marques en talla ‘small’ són, sens dubte, un dels detalls més apreciats pels convidats: queden realment impressionats en rebre un detall de marca, de disseny, amb la mateixa qualitat que les grandàries majors però en un format que ho converteix en el detall ideal per ser lliurat en un convit d’unes noces, comunió o bateig.

El perfum vincula el record de l’esdeveniment a una fragància, crea un efecte emocional, en el convit afavoreix alegria i bon ambient entre els convidats. Després de l’esdeveniment segueix sent utilitzat i no acaba sent oblidat.

Miniaturasperfume.com està especialitzada, des de fa anys, en la comercialització de miniatures de perfum. Són distribuïdors autoritzats de primeres marques de perfumeria: Carolina Herrera, Perfums Tous, Mandarina Duck, Nina Ricci, Jesús del Pozo, Armand Basi, Prada, Roberto Verino, Moschino, Paco Rabanne, Franck Olivier i Versace…

Les fragàncies sempre compten amb una presentació cuidada i molt original, seguint sempre les últimes tendències.

El gran nombre de núvies que han confiat en ells han quedat totalment encantades en regalar un detall tan original com elegant i en l’excel·lència del servei rebut. Regalant una fragància, aquest dia tan especial, es fa inoblidable i miniaturasperfume.com es fa responsable que sigui tot un èxit.

Disposen d’un Showroom a Madrid i un a Barcelona.

ralletes-form[1]ico2
Av. de les Corts Catalanes, 5-7
1era planta
08173 Sant Cugat del Vallès
(cal confirmar cita prèvia).
T. 902 153 846
www.miniaturasperfume.com

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.