/ Uncategorized / Promocions de juny amb Allau Events: pack especial, descomptes, regals, i més!

Promocions de juny amb Allau Events: pack especial, descomptes, regals, i més!

Esteu començant a mirar tot el que necessiteu per a la vostra boda? Si el que voleu és que el vostre dia sigui especial i, a més, voleu que sigui el més econòmic possible, amb Allau Events ho tindreu més fàcil que mai!

Us han preparat unes promocions molt interessants pel mes de juny que no podeu deixar escapar!

 

Promoció 1:
Pack de: Dj + fotògraf + servei de wedding
Si contracteu els seus serveis fins el 30 de juny del 2017 tindreu un 25% de descompte!


Promoció 2:

Contracteu el seus serveis de wedding per a la organització, muntatge i damnatge, i us regalaran les lletres amb les inicials pel vostre dia (o material pel valor de les lletres).

També podeu contractar algun dels seus serveis de:

– Food truck
– Humorista
– Mestres de cerimònies
– Dj
– Fotògraf
– Fotomaton
– Animador infantil

Promoció 3:
Si voleu que s’encarreguin de la decoració de la boda, fins el 15 de juny podreu fer-ho amb un 20% de descompte!

Promoció 4:
Contacteu amb ells per ultimar o sol·licitar algun detall per aquest any 2017, i us regalen el llibre de signatures personalitzat o caricatura dels nuvis.

Promoció 5:
Per últim, si encara no teniu el lloc per a celebrar la vostra boda i agafeu un dels seus espais us regalen els centres de taula!

 
Recordeu que a Allau Events treballen dia rere dia per continuar sent una agència líder en el mercat i distingir-se per l’excel·lència dels seus serveis: cerimònia, oferta i ajuda en la localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic, il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, animació, assessorament íntegre i protocol.

Ells us ofereixen una organització excel·lent perquè el vostre casament sigui simplement perfecte! Creen i coordinen tot tipus d’activitats, mimant fins a l’últim detall de l’esdeveniment per obtenir una experiència adaptada a cada client.

No oblideu que entre totes les parelles que ens contractin algun servei amb ells, sortejaran un val de 100€ de descompte pel viatge de noces realitzat a la seva agència de viatges.
I entre els qui contracteu i sol·liciteu pressupost sortejaran un pack de 48 cerveses artesanals.

Per a més informació contacteu amb Allau Events:

ralletes-form[1]ico1 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.