/ Bellesa / Tot el que no sabies sobre la cel·lulitis…

Tot el que no sabies sobre la cel·lulitis…

Cada any, totes les revistes femenines on i off line parlen de la cel·lulitis. És un dels temes estètics que més preocupa a les dones de tot el món i de totes les edats, però encara s’han abocat veritables rius de tinta (electrònica o no) encara queden coses per descobrir. I aquesta és la nostra missió! T’expliquem tot el que no sabies sobre la cel·lulitis

El seu origen no és gras, sinó que està relacionat amb la pell. La cel·lulitis no és una acumulació de greix, sinó un problema dels adipòcits les cèl·lules situades a la part superficial de la pell. Durant el transport del greix, aquestes cèl·lules s’inflen i exploten. A l’inundar l’espai intercel·lular, es dificulta la seva alimentació i s’originen aquests petits nòduls de col·lagen que originen l’anomenada pell de taronja.

La sobreacumulació de ferro és un dels causants de la cel·lulitis tova. Segons un estudi publicat pel Dr. Motolose a The European Journal of Aesthetic Medicine and Dermatology, l’acumulació de ferro en el teixit gras provoca un alt efecte tòxic que altera el pH de la zona i produeix inflamació, promovent l’aparició de la cel·lulitis tova , la més difícil d’eliminar. El tractament mèdic Alidya actua aconsegueix neutralitzar-ho, el solubilitza, i així aconsegueix que l’organisme sigui capaç de eliminar-lo.

Els homes poden tenir cel·lulitis. Sí, encara que es tracta d’un problema eminentment femení, en una proporció d’un 90% a un 10% per a elles, els homes poden tenir també cel·lulitis. Ells també són susceptibles de patir certs trastorns hormonals i de presentar problemes en la seva epidermis. Parlem d’altres hormones i d’un altre tipus de pell, d’aquí el desigual balanç.

Es tracta d’un problema crònic. Lamentablement sí, i per això és un dels tema que més preocupen a les dones i que més consultes susciten en els centres especialitzats. Una que apareix, es queda per sempre i l’únic que es pot tractar de fer és dissimular i evitar que vagi a més.

La liposucció no aconsegueix eliminar la cel·lulitis. És cert. Després d’una intervenció d’aquest tipus, que consisteix a retirar els excedents de greix d’alguna zona en concret, la cel·lulitis es queda, però dissimulada. Es nota menys ja que la pell tindrà menys tensió i el volum serà menor.

 
Font: AMIC / Belleza Activa

 

celulitis-novia

Comments are disabled

Comments are closed.