/ Blog / Rosa Clarà dissenya el vestit de núvia d’Antonella Roccuzzo

Rosa Clarà dissenya el vestit de núvia d’Antonella Roccuzzo

Rosa Clará, dissenyadora de reconegut prestigi internacional en el sector de la moda nupcial, va ser l’encarregada de dissenyar el vestit de núvia amb el qual Antonella Roccuzzo va donar el “sí, vull” al jugador del FC Barcelona, Lionel Messi. L’enllaç, que va congregar a multitud de personalitats del món esportiu, va tenir lloc el divendres 30 de juny a la ciutat de Rosario (Argentina).

Antonella Roccuzzo va lluir un exclusiu disseny de tall sirena signat per la firma espanyola Rosa Clará. Un suggeridor i profund escot en forma de cor acompanyat per delicats tirants d’encaix, donava pas a una meravellosa esquena amb aplicacions de guipur que realçava la figura de la núvia mitjançant un subtil efecte tattoo.

El vestit, replet de detalls, deixava latent la riquesa de teixits emprats en la seva confecció. L’espectacular disseny es caracteritza per una superposició de diversos encaixos, entre els quals destaquen l’encaix francès procedent d’un teler de mitjan el segle XIX, delicades aplicacions de guipur amb pedreria i un tul de seda natural en la part interior, que proporcionava sensació de lleugeresa al conjunt i suavitzava les línies.

Per aconseguir un model tan sofisticat i elegant quant a disseny i teixits, el vestit va requerir de més de 200 hores de treball a l’Atelier de Rosa Clará a Barcelona.

Després de la cerimònia, Antonella va canviar d’estil i de vestit per gaudir de la celebració amb un nou disseny de Rosa Clará a l’Hotel Pullman City Center. L’elegant vestit amb brodat joia de pedreria aplicada a mà sorprenia amb diferents dibuixos geomètrics i un pronunciat escot en V davant i a l’esquena. La faldilla comptava amb una gran obertura acabada en ones d’encaix.

Antonella no no va ser l’única que va confiar en la firma espanyola per a una ocasió tan especial. Diverses amigues i familiars dels nuvis van recórrer als dissenys de la col·lecció Rosa Clará Cocktail 2018 pels seus looks de convidades. Entre elles es trobaven Paula i Carla Roccuzzo, germanes de la núvia, que van optar per un vestit de pedreria i encaix en color negre i nude i un model de pedreria en to negre, respectivament; Patricia Roccuzzo, mare d’Antonella, qui es va decantar per un altre disseny d’encaix i pedreria en cobalt; Florència Messi, esposa del germà de Messi, Rodrigo Messi, que va apostar per un vestit de muselina de seda en coral i marí; Jorgelina Cardoso, esposa del jugador argentí Ángel Di Maria, que va lluir un vestit negre de crepe de seda; Christel Castany, esposa del jugador argentí Pablo Zabaleta, que va triar un vestit d’encaix i pedreria en to nude; Sofia Balbi, esposa del jugador del FC Barcelona Luis Suárez, va lluir un model de crepe en color vermell, Nuria Cunillera, esposa del futbolista Xavi Hernández, que va lluir un disseny de pedreria en marí i nude; Elena Galera, parella del jugador del FC Barcelona Sergio Busquets, amb un vestit de georgette i pedreria en cobalt i Romarey Ventura, parella del jugador espanyol Jordi Alba, va assistir amb un vestit negre de crepe i pedreria en el coll.

Comments are disabled

Comments are closed.