/ Glamour / Señor

Señor

Señor. Una empresa dedicada a la sastreria a mida des de 1961, una firma de referència en l'elaboració de vestits per a l'home.

senyor2014
ratillihoritzontal

Señor és una empresa dedicada a la sastreria a mida des de 1961. Des d’aleshores s’ha convertit en una firma de referència en l’elaboració de vestits per a l’home.

Cada temporada presenta una Col·lecció de cerimònia amb les últimes tendències per a celebracions especials. Una selecció diversa que compta amb peces de vestir amb marca pròpia Señor Class i amb les col·leccions de cerimònia de reconegudes firmes internacionals.

Señor sempre garanteix als seus assistents una millor proximitat i una atenció personalitzada.

SASTRERIA A MIDA:
Amb una trajectòria comercial de més de mig segle, Señor és avui una firma de referència en l’elaboració de vestits a mida per a home. Gràcies a la seva mentalitat artesana adaptada als nous temps i a una aposta rigorosa per la nova tecnologia aplicada al tall i a la confecció, ha industrialitzat alguns dels processos més tradicionals de la sastreria, un fet que li ha permès reduir terminis de lliurament i obtenir peces de vestir perfectament acabades sense perdre el valor afegit que suposa la personalització d’un vestit fet a mida.

SEÑOR CLASS:
Aquest concepte neix amb la finalitat d’ampliar la línia de gamma alta de Señor, fruit de la demanda d’un segment de públic amant de l’excel·lència en la confecció i els acabats. Señor Class recull dos tipus de producte d’alta qualitat: d’una banda, peces selectes de marques internacionals d’elit dins del món de la sastreria; de l’altra, peces amb marca pròpia fabricades a Itàlia per Señor.

COL·LECCIÓ CERIMÒNIA:
Cada temporada Señor presenta la seva col·lecció de cerimònia amb diverses desfilades a les principals fires de cerimònia i als seus establiments.
En ella recull les últimes tendències per a nuvis i les propostes de les firmes internacionals més reconegudes.

COMPLEMENTS:
Perquè a l’hora de vestir sastreria a mida els complements són un element determinant, Señor ofereix una àmplia selecció de peces i accessoris complementaris de tot tipus: jerseis, gavardines, jaquetes, corbates, cinturons, sabates, etc. Una gamma versàtil de productes que compleixen els requisits de qualitat i excel·lència propis de la firma.

PROMOCIÓ NUVIS:
Tots els clients preferents de cerimònia gaudiran d’un descompte especial en la compra del seu vestit de nuvi i en l’adquisició d’accessoris i complements.

ralletes-form[1]ico2
Passeig de Gràcia, 26
08007 Barcelona
T. 93 317 69 67
www.trajessenor.com

 

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.