/ El Convit / Sweet Centre

Sweet Centre

Sweet Centre. Un ampli assortiment de detalls personalitzats per a noces, comunions i batejos. I ara, també, fonts de xocolata per a casaments!

sweetcentre2014
ratillihoritzontal

Sweet Centre va néixer l’any 1994, com a botiga de caramels i detalls de noces.
Des d’aleshores han anat creixent, i actualment disposen d’un establiment de referència a la ciutat de Mataró (Barcelona) en el qual ofereixen un ampli assortiment de detalls personalitzats per a noces, comunions i batejos.

Però, a més, a Sweet Centre us ofereixen espectaculars Fonts de Xocolata Belga fluint en cascada sobre una base de metacrilat il·luminat que produiran un fantàstic xou a qualsevol esdeveniment important.

Una vegada que l’espectacle està en marxa, tothom pot començar a submergir la fruita i els complements de la seva elecció per sota de la cascada de xocolata calenta.
És un veritable espectacle per a la vista, l’olfacte i sense cap mena de dubte, pel paladar!!

Les Fonts de Xocolata són una novedosa i fantàstica idea pel vostre esdeveniment.

El Paquet Especial de Sweet Centre ofereix un Servei Complert, ja que proveeixen la Font de Xocolata, la base il·luminada dissenyada especialment per esdeveniments, el transport, el muntatge de la font de Xocolata, la fruita, els complements i el servei exclusiu d’un operador que garanteix en tot moment el correcte servei durant l’esdeveniment.

Què s’inclou?

1- Servei professional i personalitzat. Treballen conjuntament amb Hotels, Restaurants i Càterings.
2- Un mínim de 2 hores de servei.
3- Comptareu, tot el temps que duri el vostre esdeveniment, amb un operari qualificat que ajudarà als vostres convidats perquè gaudeixin al màxim de la font. La mantindrà ben proveida de fruita, complements i xocolata constantment, i la mantindrà neta en tot moment.
4- Muntatge, desmuntatge i neteja de la font.
5- Utilització de, com a mínim, 10 kg de la millor xocolata belga, negra, amb llet o blanca.
6- Punxons i tovallons inclosos.
7- Bases de metacrilat il·luminades.

 

Amb les Fonts de Xocolata, faran en el vostre dia tan especial, un disseny de somni, totalment compatible amb l’Hotel, Restaurant o empresa de Càtering contractada.
Ofereixen un pack complert amb sis tipus diferents de fruita: maduixes, pinya, meló, kiwi, mandarina i plàtan, així com altres complements: núvols i pa de pessic.

Ho portaran tot ben preparat! Vosaltres només haureu de relaxar-vos i gaudir de la cascada de xocolata.

I no oblideu que també fan fonts de xocolata per a aniversaris o celebracions especials! Des de 20 fins a 5000 persones, han participat a diferents i variats esdeveniments, des de festes particulars, zones VIP, passant per festes monogràfiques i temàtiques, fins fires i inauguracions de botigues.

Tot es possible amb la seva experiència i possibilitats de prestacions!
ralletes-form[1]ico2
Sta. Teresa, 38
08302 Mataró
T. 93 790 29 96
F. 93 798 54 34
www.sweetcentre.es

 

ralletes-form[1]ico1  

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.