/ Gaudí Núvies 2014 / Hannibal Laguna Col·lecció 2015

Hannibal Laguna Col·lecció 2015

HannibalLaguna

Des que fa 28 anys tracés el seu primer disseny i després de la creació de 100 col·leccions, arriba One Day. Un retorn al significat i l’expressivitat de la costura clàssica, on el diàleg entre clienta i autor formen part del procés creatiu. Una col·lecció de núvia que recull l’essència dels valors estètics que caracteritzen la firma des del seu origen.

Inspirada en l’efímera vitalitat de les flors, que per primera vegada veuen la llum en un jardí imaginari, One Day ens transporta a un univers de volums amplis i vaporosos, on els protagonistes són els vestits romàntics de cintures pronunciades i línies elegants.

Un viatge entre formes i textures que recorden els perfils dels pètals de lliris, gerberes i magnòlies. Faldilles tallades a la biaixa, capes que despleguen la seva corol·la sobre cossos en versió bustier, esculpits amb diminuts plecs i prisat que estilitzen la silueta. Entallades samarretes joia amb escots envolupants que pugen fins a les espatlles, vetllades amb subtils transparències.

Teixits delicats i sumptuosos per a una col·lecció etèria i vaporosa. Mikado setinat, encaix francès, organdí, tul de seda natural, xarxes de nacre i guipurs brodats en relleu amb finíssims cordons.

La paleta de colors aporta matisos que defineixen una nova harmonia cromàtica; tons com el rosa guix, el bronze i el nude, es combinen amb els icònics blancs atemporals, donant lloc a suaus tonalitats, com el pergamí i el te.

Can't display images:

 

Comments are disabled

Comments are closed.