/ Notícies / Valmont y Barcelona Bridal Fashion Week s’uneixen per donar impuls a la creativitat, la innovació i el disseny de la moda nupcial

Valmont y Barcelona Bridal Fashion Week s’uneixen per donar impuls a la creativitat, la innovació i el disseny de la moda nupcial

Les dues marques es fonen en la nova denominació de l’esdeveniment: Valmont Barcelona Bridal Fashion Week
L’empresa suïssa d’alta cosmètica, Valmont, i l’esdeveniment líder mundial de moda bridal i eveningwear, Barcelona Bridal Fashion Week, ajunten les seves forces, el seu prestigi i la seva vocació per la moda, la bellesa i l’art, amb l’objectiu d’impulsar el sector de la moda nupcial, la seva internacionalització i la seva plataforma de referència que, a partir d’aquesta edició, passarà a denominar-se Valmont Barcelona Bridal Fashion Week (VBBFW).

D’aquesta manera, la firma de gran prestigi i una de les principals marques en creació de productes de bellesa estrenyen els llaços amb el món de la moda internacional de la mà de Valmont Barcelona Bridal Fashion Week. En virtut d’aquesta aliança, els dos keys players crearan sinergies per reforçar els vincles entre creativitat, art i bellesa per aconseguir que els millors dissenyadors i les seves creacions brillin al màxim en un esdeveniment que atraurà tots els focus de la moda internacional.

A més, la firma suïssa prepara per aquesta edició de VBBFW una gran àrea de cura i relax dedicada al benestar de les models que protagonitzaran les més de 30 desfilades previstes.

En aquest sentit, el CEO de Valmont South Middle Europe, Julien Michoud, afirma que “aquesta aliança representa una fita per a nosaltres en l’aposta per ser referent en innovació del sector de la bellesa mundial. Per a tota la família del Grup Valmont, és un orgull poder formar part d’un esdeveniment tan important i en què la dona té un paper protagonista, com és la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week. Com firma d’alta cosmètica, la nostra concepció de benestar va de la mà de disseny i talent, valors que recull aquest esdeveniment internacional de Barcelona”.

Per Estermaria Laruccia, directora de VBBFW “és un plaer donar la benvinguda a Valmont i al seu meravellós equip. Amb ells compartim la passió per les expressions artístiques en les seves diferents formes i l’atenció i interès per la innovació conjugada a la tradició. Tots dos sentim un autèntic entusiasme pel concepte de bellesa aplicat a l’art, a la dona i a la moda. I aquestes són les millors premisses per a una col·laboració reeixida que potenciï encara més la qualitat i internacionalitat del nostre esdeveniment”.

Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, organitzada per Fira de Barcelona, ​​se celebrarà del 23 al 28 d’abril de 2019 a al recinte de Montjuïc. Durant els primers quatre dies, el saló acollirà en la seva passarel·la les col·leccions de la temporada 2020 de més de 30 firmes, i del 26 al 28 seguirà amb la fira comercial i les propostes de moda per a núvia, nuvi, cerimònia i complements d’unes 400 marques, el 70% internacionals.

Valmont, història i innovació
La companyia suïssa Valmont és una empresa familiar dedicada a la cosmètica cel·lular de luxe amb orígens que es remunten a l’any 1905. Actualment, combina la tradició mèdica suïssa amb la més innovadora cosmètica cel·lular oferint productes excepcionals de bellesa per a la cura de la pell. Igualment, el Grup patrocina exposicions d’art, dóna suport a les obres de grans artistes i col·labora amb esdeveniments benèfics a tot el món a través de la Fundació Valmont.

Font: Fira Barcelona | Fotos: Ferran Nadeu

Comments are disabled

Comments are closed.