/ Bellesa / Cosmètica per anar a esquiar

Cosmètica per anar a esquiar

A punt de gaudir del primer cap de setmana llarg a la neu, és el moment de repassar què necessitem per gaudir de l’alta muntanya. Protector solar alt i cremes que abriguen són absolutament imprescindibles.

El vent i les temperatures fredes afecten la funció de barrera de la pell, que es torna més vulnerable i es deshidrata amb més facilitat. Per això és important protegir-la adequadament si pensem gaudir d’uns dies a la neu, o si vivim en una zona on aquesta ha fet ja la seva aparició.

Segons les últimes investigacions realitzades pels laboratoris Biotherm, a l’hivern el 37% de les dones té la pell seca, enfront del 11% a l’estiu. Una pell que, a més, es torna vermella amb facilitat reaccionant davant el fred i el vent. Una reacció lògica, ja que augmenta la seva temperatura per defensar-se, i que implica un augment de la micro-circulació cutània i una lleugera inflamació que pot fragilitar la pell.

A més, el sol a la neu és especialment agressiu, ja que aquesta reflecteix fins a en un 80% la radiació, factor al qual cal sumar l’altura. La protecció solar alta és imprescindible, especialment en el cas dels nens i les pells fràgils i sensibles. I no cal confiar exclusivament en la cosmètica: ulleres, gorres, bufandes, guants i altres peces d’abric són absolutament necessàries per protegir-nos del fred i del sol.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

 

 

bellesa-esqui

 

Comments are disabled

Comments are closed.