/ Bellesa / Cabells vestits per a la tardor-hivern

Cabells vestits per a la tardor-hivern

Llisos, arrissats, curts, llargs, rossos, morenos i, per descomptat, vermells i castanys tardorenc, els cabells es vesteixen per la tardor-hivern amb un denominador comú: proporcionar abric. Ho aconsegueixen gràcies als seus talls desestructurats (molt estructurats) i la gamma de colors. T’ho expliquem.

Tant els cabells llisos com arrissats poden combinar ones i allisats per proporcionar un contrast atractiu i radical en alguns casos. Tal com descriu Llongueras a la seva proposta per a la temporada: “els nostres estils són una barreja de cabells llisos i ondulats amb tocs d’asimetria en el tall que es realça amb l’assecat. Tot té cabuda en aquesta col·lecció Top-In de cabells llisos i arrissats perquè la dona actual llueixi un tall de màxima qualitat i bon gust, amb suaus permanents per zones i allisats amb calor, per facilitar el pentinat, en les melenes”.

Una descripció que podem aplicar en general a totes les propostes dels perruquer@s. I és que si hi ha un denominador comú és la recerca d’un efecte de cabell natural, amb moviment i diverses possibilitats de pentinat, que s’aconsegueix amb talls molt estructurats que segueixen la tendència natural del cabell, encara que puguin presentar diferents llargs per zones, i que facilitin el pentinat a casa, i amb barreges de tons de color.

Cebado, que s’ha inspirat en el vent (Feng) per a la seva col·lecció, explica que “vam optar per treballar amb la tècnica a la qual hem anomenat ‘puntes trencades’, que dóna com a resultat una imatge molt actual: cabells semienteros, de contorns desalineats i escalats progressius. Les cabelleres abandonen la seva longitud XXL, retallant i treballem les formes a força de molt moviment i ondulacions naturals, realçant així, la inclinació natural de cada cabell i proporcionant un tall sense artificis “.

Tendència: curts i recollits
Els recollits segueixen sent rabiosa tendència aquesta temporada, per la qual cosa hem decidit destinar un post específic. També els curts segueixen molt presents. Com expliquen també des de Cebado: “els cabells curts segueixen sent tendència aquesta temporada, i no és d’estranyar, el resultat és un tall còmode, que a més facilita la cura del cabell. Escurcem les mesures i potenciem la força estètica d’una imatge natural. A diferència de temporades anteriors, ens allunyem dels clàssics pixies per jugar amb diferents mesures de curt i oferir resultats finals més variats; talls prou llargs per emmarcar la cara amb un aire molt més femení i entremaliat. Els clatells es van allargant. ”

Més i més color natural
El color és clau per potenciar l’efecte natural i en moviment. Dos o més tons són imprescindibles per aportar tocs de llum al rostre o per destacar una zona determinada del tall, així com per dotar de profunditat i volum. Es tracta, però, de tons naturals, molt tardorencs, que s’allunyen d’opcions radicals.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

llongueras

Comments are disabled

Comments are closed.