/ Bellesa / 10 consells per aconseguir uns rínxols més bonics i sexis

10 consells per aconseguir uns rínxols més bonics i sexis

El cabell arrissat és bonic, sexy, romàntic, fàcil de portar… però cal cuidar-lo perquè el bucle o més prim quedi perfectament dibuixat i elàstic. Aconseguir-ho no és difícil, sobretot si seguim els consells que ens ofereix Eva Ruiz, directora tècnica, de la Maison Eduardo Sánchez.

“Per aconseguir uns rínxols, ones i bucles forts i plens de vida el més important és una bona hidratació”, explica Eva Ruiz. Aquestes són les 10 idees que comparteix amb tu:

1. Tractament hidratant quan el ris perd força

“El cabell arrissat tendeix a perdre humitat i es deshidrata amb facilitat. Per això és important mimar especialment quan es veu sec o especialment encrespat. Quan el ris sembla que perd força, recomano anar a la sala a fer un tractament nutritiu especial”

2. Productes específics i només per rínxols

“És important utilitzar tant xampú, com condicionador, mascareta i productes de styling específics per a cabell arrissat ja que aquests estan enriquits amb els oligolementos i vitamines que aquest tipus de cabellera necessita”.

3. Raspall? No, gràcies. Sempre pinta – de pues amples

“Cal descartar tot tipus de raspalls i apos-tar per pintes de pues amples que desenreden, però no desfacin la forma del ris”.

4. La dutxa, moment de pentinat

“El moment perfecte per desembolicar i pentinar es produeix després de rentar i aplicar el condicionador. Si ho fem en aquell moment-i no quan el cabell està a mig assecar el ris quedarà amb més forma”.

5. Moviments amb la tovallola i amb les mans

“Quan estiguem assecant els cabells recomano anar fent moviments de baix a dalt, com si es pastés el cabell, perquè el ris vagi adquirint forma”.

6. Tirabuixons naturals – amb una mica d’ajuda

“Quan el cabell està sec al 80% és bo retorçar el cabell en petits flocs. Això facilita que el ris agafi forma i no es desfaci. S’ha de deixar anar quan estigui completament sec”.

7. Alternar productes de styling

“Un dels principals riscos del cabell arrissat és que es deshidrati -o que el hidratem tant que quedi pesat i el cabell caigui i perdi forma. Per això, és bo alternar uns dies una loció hidratant, i altres, un esprai de definició de rínxols. D’aquesta manera aconseguim els dos objectius del pèl arrissat -nodrir i donar tonicitat- sense aportar massa producte”.

8. Cura de nutrició nocturna amb oli

“Recomano aplicar un oli ultrahidratant durant tota la nit quan notem el cabell més sec del normal. És el millor truc per tornar la nutrició i l’aparença saludable “.

9. El duo perfecte: assecador amb difusor + tenacilla

“Per un pentinat natural recomano assecar els cabells amb difusor i definir la part superior de la cabellera i els flocs que emmarquen el rostre amb una tenacilla o amb una planxa cònica”.

10. Tall asimètric per donar cos al ris

“Un bon tall dibuixa i situa els rínxols a diferents alçades. Així és com aconseguim que els cabells arrissats treguin tot el seu partit i tinguin un moviment natural bonic”.

 

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

 

rinxols700

Comments are disabled

Comments are closed.