/ Bellesa / Consells sobre la liposucció que has de tenir en compte

Consells sobre la liposucció que has de tenir en compte

Les setmanes que formen les vacances d’estiu són el moment que moltes persones utilitzen per passar per la sala d’operacions per sotmetre’s a intervencions de cirurgia estètica, sense haver de donar explicacions a caps, companys de treball, amics o familiars. En aquesta entrada volem compartir interessants consells sobre la liposucció.

Deu consells sobre la liposucció

  1. Es tracta d’una intervenció quirúrgica que s’ha de fer en un centre amb alta experiència. És molt important que la liposucció es realitzi en un ambient hospitalari amb les màximes garanties i amb un cirurgià plàstic amb experiència. Si tens pensat realitzar aquesta intervenció, el primer que has de fer és assegurar-te de qui, on i com la porten a terme.
  2. Quan decideixis sotmetre’t a una liposucció és indispensable que acudeixis a un cirurgià plàstic, membre de la SECPRE com a garantia de formació.
  3. Hi ha diverses tècniques per remodelar el cos, però la més segura i efectiva és la liposucció o lipoescultura, aquesta elimina l’excés de greix corporal -ja sigui connectada a un aspirador o a una cánula-, i permet un resultat més proporcionat.
  4. Tot i que vagin sortint noves tècniques per a l’eliminació de greix, cap ofereix grans avantatges. Els ultrasons, la liposucció làser, o la criolipólisis no són tractaments millors que la liposucció realitzada per un cirurgià amb experiència.
  5. Si el que busques és un mètode d’aprimament, la liposucció no és el que et convé. Aquesta intervenció és un ” plus ” a l’hora de mantenir-se en forma, ja que serveix per extreure una quantitat determinada de greix que no es modifica amb la dieta i adaptar el cos. Per tant, mai s’ha d’oblidar seguir una bona dieta i unes pautes d’exercici.
  6. L’anestèsia. L’anestèsia durant la liposucció dependrà de les zones a tractar, podent ser local, local amb sedació o general i sempre controlada per un anestesista. El que recomanen els experts en aquest tipus d’intervencions és utilitzar l’anestèsia general, especialment si es tracten diverses regions. D’altra banda, l’anestèsia local pot ser dolorosa.
  7. Després de la intervenció, és normal que apareguin blaus i que es noti un petit grau d’inflamació. Les dues complicacions desapareixen ràpidament si el pacient segueix les indicacions pertinents del seu metge.
  8. La liposucció no produeix efecte rebot. Perquè els resultats de la intervenció siguin els esperats, el pacient haurà de cuidar-se i d’aquesta manera el greix eliminat no tornarà a aparèixer i, fins i tot, els beneficis de l’operació poden durar tota la vida.
  9. La liposucció té molt bons resultats en zones més atípiques com turmells, cames, pubis, rotllets de l’esquena i braços.
  10. En els últims anys ha augmentat la tendència a utilitzar la liposucció per marcar els abdominals

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

 

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.