/ Bellesa / Cures nocturns de bellesa, i desperta’t més maca!

Cures nocturns de bellesa, i desperta’t més maca!

Despertar-nos al matí amb mal aspecte pot ser degut a dues coses: a no descansar prou a causa de l’insomni o perquè no seguim un ritual de bellesa adequat.
Avui us expliquem algunes cures nocturnes de bellesa que us ajudaran a enfrontar-vos amb el món amb millor aspecte.

La neteja, un hàbit imprescindible
Mai més hauries de dormir sense abans haver retirat, totalment, el maquillatge de la cara. Tampoc t’has de ficar al llit si abans no t’has netejat la pell de la cara (t’hagis maquillat o no). Pots utilitzar el sistema que més t’agradi: aigua micel·lar, gel o llet desmaquillant amb tònic facial o pa dermatològic. Tria el sistema més adequat al teu tipus de pell!

Tracta la teva pell de nit, un altre imprescindible
Més enllà de la neteja, el nostre rostre, cos i cabell també necessiten cures nocturns de bellesa amb què pots aconseguir uns beneficis complementaris.

Tractaments nocturns per la cara
Si ja tots i totes sabem que al matí cal utilitzar una crema hidratant o de tractament adaptada a les necessitats del nostre rostre, a la nit també és imprescindible l’ús d’una bona rutina de tractament (sobretot si ja estàs sumant anys… ).

Després de netejar, utilitza el teu contorn d’ulls i una bona crema de nit. Són errònies les teories que diuen que “a la nit la pell ha de respirar” i per això millor no aportar res. A la nit és quan la pell es repara i regenera. Com ja saps, hi ha cremes de tractament per la cara, però també d’altres que detoxifican la pell i màscares nocturnes per a efectes més profunds.

Tractaments nocturns per al cos
El ritme de vida de cada persona ens porta a seguir unes rutines. Els molt matiners a la nit “ja no són persones” i s’arrosseguen com zombis al llit poc després del sopar… Però també hi ha altres, com les mares amb fills en edat escolar, per exemple, no tenen temps al matí més que per el bàsic i que a la nit si troben temps per cuidar-se. Per a elles dir-los que també hi ha cures nocturns de bellesa per al cos, com alguns anticel·lulítics específicament formulats perquè actuïn mentre el nostre cos reposa tranquil. La bomba!

Cures nocturnes, també per als cabells
Encara que menys que els productes facials o corporals, també existeixen productes capil·lars per utilitzar a la nit.

 

Què et semblen aquestes cures nocturnes de bellesa?

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.