/ Blog / Allau Events: Creadors d’experiències, comiats de solters, detalls, decoració, wedding i organització

Allau Events: Creadors d’experiències, comiats de solters, detalls, decoració, wedding i organització

El proper cap de setmana 17,18 i 19 de febrer, Events i viatges (AllauEvents) participarà a la 24ª edició del SALÓBODA Mataró i Maresme. Serà al Centre de Congressos del TecnoCampus.

No hi falteu! No només conservaran les promocions que tenen, sinó que tothom que contracti a la fira algun dels seus serveis (decoració, organització, comiats i viatges) obtindrà un descompte addicional del 10% i un regal pel seu casament!

Recordeu que a Allau Events treballen dia rere dia per continuar sent una agència líder en el mercat i distingir-se per l’excel·lència dels seus serveis: cerimònia, oferta i ajuda en la localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic, il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, animació, assessorament íntegre i protocol.

Ells us ofereixen una organització excel·lent perquè el vostre casament sigui simplement perfecte! Creen i coordinen tot tipus d’activitats, mimant fins a l’últim detall de l’esdeveniment per obtenir una experiència adaptada a cada client.

I no oblideu que també us preparen el vostre comiat de solters de manera personalitzada! Comiats mixtes nuvis i núvies, per separat, a plena natura amb activitats d’aventura, humor groc, menjades en espai singulars on la gastronomia cobra el protagonisme , comiats en el mar…

Per a més informació contacteu amb Allau Events:

ralletes-form[1]ico1 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.