/ Restaurants / Planeta Azul

Planeta Azul

1

logoPlaneta Azul és el restaurant ideal per a noces, celebracions especials, banquets, comunions, batejos, i cerimònies civils.

Amb 12.000 m2 a la vostra disposició i sempre envoltats de la naturalesa més bella, l’espai, que està situat a Cervelló i a només 15 km de Barcelona, és el marc ideal perquè aquesta celebració tan assenyalada es converteixi en una meravellosa realitat.

Els seus salons i carpes estan exquisidament decorades i tenen diferents capacitats per adaptar-se a les vostres necessitats. També disposen de zones d’aperitiu en jardí i, fins i tot, us ofereixen la possibilitat de celebrar la cerimònia dins del seu preciós recinte.

A més, compten amb un parc especialment dissenyat per realitzar reportatges de fotografia i de vídeo que, per la seva proximitat, permetrà als nuvis gaudir de l’aperitiu en companyia de familiars i amics.

I què dir del menjar? Segur que, amb la seva acurada cuina elaborada amb productes de primera qualitat, vosaltres i tots els vostres convidats quedareu més que satisfets!

Ara Planeta Azul celebra el seu 20è aniversari i, per això, sortegen un creuer pel mediterrani de 7 nits per a 2 persones entre totes les noces que se celebrin aquest any 2014.

 

Comments are disabled

Comments are closed.