/ Bellesa / Domina el món amb les trenes de Joc de Trons

Domina el món amb les trenes de Joc de Trons

Aquest diumenge, ha aterrat la setena temporada de Joc de Trons, una sèrie que des del seu inici, l’abril del 2011, ha suposat un fenomen de masses, que va més enllà dels adeptes a les sèries. 

En qüestió de bellesa, les grans protagonistes de la saga són les melenes llargues, recollides amb trenes de totes les mides i formes. Avui volem compartir amb tu, gràcies a The Cosmetic Republic, les millors trenes de Jocs de Trons.

Khaleesi
Khaleesi, la Mare dels Dracs, font de fortalesa i coratge inesgotable, mostra cabellera molt llarga, recollida amb trenes de cordó cap enrere i dos flocs ondulats al capdavant. Un altre look habitual de Khaleesi és el clàssic pentinat de 6 trenes, amb tres a cada costat.

El seu ros platí també és molt inspirador en un moment com l’actual, en què el to és el color de moda.

Cersei
Amb el poder que atresora Cersei, reina consort dels Set Regnes, no li cal un pentinat opulent. Ben al contrari, li queda genial una corona senzilla formada per quatre trenes (dos a la dreta i dos a l’esquerra) que s’uneixen al darrere.

La seva cabellera d’un ros molt natural i amb lleugeres ones que permet que el seu caràcter intrigant i ambiciós es mostri sense ornaments.

Melisandre
Melisandre, per la seva banda, recull el cabell de les tres trenes de cada costat en un semirrecollit (en un monyo). Així, es desprèn serenitat i misteri, dos valors que van molt units a la sacerdotessa del déu R’hllor.

A més, amb aquesta forma de recollir el seu cabell rogenc, el seu rostre queda totalment clar i es mostra el gran vermell robí que sempre porta lligat al coll.

Sansa
L’esperit somiador i innocent de Sansa es presenta en diversos looks amb trenes. Les dues trenes d’arrel a la part superior del cap s’uneixen en una gran (amb tot el pèl restant). També es pot deixar el cabell solt i limitar el recollit trenat a la part superior.

 

Comments are disabled

Comments are closed.