/ Notícies / Línia de cosmètica ‘Rosa Mosqueta’, comerç just

Línia de cosmètica ‘Rosa Mosqueta’, comerç just

Ja està disponible a Oxfam Intermón una nova sèrie de set productes de cosmètica 100% natural per a dona, elaborats amb oli de rosa mosqueta, un dels olis regeneradors i hidratants més potents per a la pell: ajuda a l’eliminació de taques, cicatrius i estries.

Pocs components naturals ofereixen tants avantatges per a la pell. Tots els productes compten amb la certificació IMO, que garanteix l’absència de perfums artificials, derivats del petroli, conservants sintètics i en general substàncies de síntesi química.

Es poden comprar els següents productes a les 38 tendes d’Oxfam Intermón i a la botiga online:

CREMA FACIAL DE DIA 50ML
Crema especial per a pells seques i mixtes. Regenera Ia pell gràcies a la seva alta concentració en oli de rosa mosqueta, combinant la seva acció amb l’oli de jojoba i l’oli de llavor de raïm.

CREMA FACIAL DE NIT 50ML

Crema especial de nit per a pells seques i mixtes. A més de l’oli de rosa mosqueta, que combat les arrugues i taques de Ia pell, incorpora extracte de Ginkgo Biloba i Te verd, potents antioxidants i antiinflamatoris

LLET NETEJADORA 200 ML
Rica en olis de rosa mosqueta, jojoba, llavor de raïm i extracte de camamilla i calèndula. Neteja en profunditat, eliminant restes de maquillatge i contaminació. Gràcies als seus olis i extractes vegetals, deixa la pell hidratada, suau i tonificada.

CREMA DE MANS 75ML
Ideal per a mans seques i madures. Suavitza les taques de foto envelliment a causa de l’edat, regenerant les capes de la pell i deixant unes mans suaus i hidratades.

CREMA CORPORAL 200ML
Aquesta crema proporciona la cura de la pell amb una mescla d’oli de rosa mosqueta, oli de jojoba i oli de llavor de raïm. Hidrata, cuida i deixa una sensació de frescor amb un agradable i suau aroma cítrica.

OLI PUR 20ML
Oli de Rosa Mosqueta pur 100%, d’extracció en fred i usant mètodes mecànics.

PROTECTOR LABIAL 10ML
Aconsellat per a llavis secs i esquerdats. Presenta una gran capacitat hidratant i regenerant. Amb oli d’ametlla, karité i rosa mosqueta.

Grup productor:
L’oli de Rosa Mosqueta procedeix de Xile, de l’ONG Zomo Ngen.
130 dones maputxes agrupades en aquesta ONG recol·lecten la rosa mosqueta en els boscos verges del sud de Xile, a la regió de Curarrehue. Les comunitats maputxes que viuen en aquesta regió ho fan en poblacions molt disperses, amb prou feines serveis i unes comunicacions molt deficients. Les condicions de vida són molt dures per una climatologia adversa i un sòl pobre que produeix collites escasses.

rosa-mosqueta[1]

Comments are disabled

Comments are closed.