/ Blog / Us caseu i encara no teniu finca o restaurant?

Us caseu i encara no teniu finca o restaurant?

Us caseu aquest any 2017 ? Encara no ho teniu tot? No teniu finca o restaurant ??
No ho dubteu més i demaneu-ho a Allau Events!

Ells us ofereixen el paquet finca + dj + fotògraf + invitacions amb un 15 % de descompte sobre els preus per separat!
Tindreu les millors ubicacions, el millor servei i la màxima originalitat.

A més, agafant aquest paquet us regalen les vostres inicials amb lletres gegants per a decorar el lloc que vulgueu.

I això no és tot! Contractant els seus serveis, i esmentant que sou usuaris de GuiaNupcial, tindreu un descompte del 10 % en el viatge de noces gràcies als serveis de la seva agència de viatges!

Recordeu que a Allau Events treballen dia rere dia per continuar sent una agència líder en el mercat i distingir-se per l’excel·lència dels seus serveis: cerimònia, oferta i ajuda en la localització, restauració, decoració, ambientació, invitacions, detalls, llistes de noces, fotografia i vídeo, música i animació, lloguer de cotxes, viatges de noces, material tècnic, il·luminació i so, estilisme nuvis i acompanyants, animació, assessorament íntegre i protocol.

Ells us ofereixen una organització excel·lent perquè el vostre casament sigui simplement perfecte! Creen i coordinen tot tipus d’activitats, mimant fins a l’últim detall de l’esdeveniment per obtenir una experiència adaptada a cada client.

I no oblideu que també us preparen el vostre comiat de solters de manera personalitzada! Comiats mixtes nuvis i núvies, per separat, a plena natura amb activitats d’aventura, humor groc, menjades en espai singulars on la gastronomia cobra el protagonisme , comiats en el mar…

Per a més informació contacteu amb Allau Events:

ralletes-form[1]ico1 

 

 

 

 

 

 

Comments are disabled

Comments are closed.