/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 26 de setembre al 2 d’octubre 2016)

La influència dels astres en la teva vida (del 26 de setembre al 2 d’octubre 2016)

La influència dels astres en la teva vida  (del 26 de setembre al 2 d’octubre 2016). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

 

ÀRIES: les noies d’aquest signe passareu uns dies una mica magres, les coses no sortiran com voleu i tot es convertirà en un problema, el millor que podeu fer es agafar-vos les coses amb calma i mirar de desfogar-vos amb qui pugueu. Per altra banda els nois tampoc tindreu els millors dies de la vostra vida però tampoc seran tant dolents si tenim amb compte que en l’apartat de la parella hi haurà molt bon rotllo.

TAURE: és molt possible que trenqueu amb algú amb qui teniu un rotllo purament sexual, i és que en el camp dels amants  tindreu noves possibilitats i us cansareu del que teniu ara. Vosaltres no sou persones a qui els hi vagi això de tenir històries a part de la parella però de vegades passen coses i és provable que si no us ha passat ja, que us passi ara, de totes maneres si voleu ser fidels només cal dir que no i ja està.

BESSONS:
hi ha moltes coses que us van a favor és qüestió d’aprofitar-les, ara bé l’apartat on la cosa pinta millor és en el camp de la parella, si en teniu és molt provable que us deixi diners o bé que us faci un bon regal de tot cor i perquè ho senti en l’ànima, i si no en teniu potser l’acabareu trobant al llarg d’aquests dies. Heu de tenir amb compte el que digueu, aneu massa directes i pot ser perillós.

CRANC: al llarg d’aquests dies us podeu trobar amb situacions ben curioses i fins i tot còmiques, el més provable és que us feu un tip de riure amb qualsevol cosa i és que tindreu el somriure fàcil i és el millor que li pot passar a ningú. Ara bé tampoc cal que us mofeu de tothom perquè si no us guanyareu l’enemistat d’algú. Si teniu fills és possible que us facin enfadar, tingueu paciència i tranquil·litat.

LLEÓ: us convindria fer un petit canvi d’aires, o bé fer un canvi d’imatge, posar-vos a la moda també es podria considerar com un petit canvi d’aires. I és que esteu una mica bloquejats i això no és pas el que us va millor. De totes maneres també us haig de dir que al llarg d’aquests dies us poden passar coses que no us espereu i que poden fer-vos canviar el ritme que porteu ara, serà per millorar, no patiu.

VERGE:  estareu molt animats però al mateix temps molt exaltats, això us pot comportar dues coses, l’una que us ho passeu molt bé amb qualsevol cosa i que animeu a tothom sense fer gaire res i la segona que us crispeu molt ràpidament i això provoqui alguna enganxada amb algú dels que esteu. El que us diria és senzillament que quan veieu que la cosa s’enfila trenqueu la tensió anant a donar un volt.

BALANÇA: aquests són uns dies una mica perillosos, pel fet que hi ha molt rebombori dins el vostre signe i això comporta molt de moviment. El millor que es pot fer en situacions d’aquestes és tenir paciència i mirar que els aspectes que us afecten ho facin el millor possible, de totes maneres el camp més perillós és el de la parella si en teniu és clar, hi haurà molta diferència d’opinió, no vulgueu ser molt durs.

ESCORPÍ: tot i que hi ha moltes tendències a que se us trenquin les coses sense solta ni volta hi ha molta facilitat de fer treballs manuals i artístics, tan sols haureu de mirar de comprar més material del compte per si feu alguna destrossa. A part d’això i com a cosa més normal us diré que en aquests dies viureu molt bon rotllo amb els amics que us demostraran els seu afecte incondicional i fidel quan cal.

SAGITARI: tindreu dies d’alts i baixos molt exagerats, tant estareu plorant com rient a la desesperada, no cal que us preocupeu ja que sabreu com portar els vostres desnivells d’una manera més aviat productiva i reconfortant per vosaltres i els que us envolten. Per altra banda, amb l’única cosa que us diré que aneu amb compte és amb els desplaçaments ja que ha hi possibilitats d’ensopegades petites.

CAPRICORN:
podríem dir que el millor camp per vosaltres al llarg d’aquests dies és el sexual, hi ha molta facilitat a que pugueu practicar el sexe sense cap mena de problema, si no teniu parella potser trobareu algú que se us hi posa bé perquè te les mateixes necessitats. Però no tot és això ja que teniu una gran facilitat a solucionar problemes emocionals que s’han de posar en ordre i ara es pot fer.

AQUARI
: teniu la possibilitat de centrar-vos en un tema que porteu força malament, els diners. Teniu molt bons aspectes que us ajudaran a sortir del clot on us heu mig ficat, ja que la cosa està greu però tampoc tant com per no saber que s’ha de fer, la qüestió és anar amb compte i esperar a gastar fins que s’hagi posat tot al seu lloc, ja que de vegades els pagaments fraccionats s’acumulen i costen de pagar.

PEIXOS:
heu de mirar com us ho feu per controlar els vostres impulsos, tant si esteu molt contents com si esteu molt enfadats perquè amb la vostra manera de parlar anireu massa directes i és provable que us entenguin malament, provocant algun malentès que costi d’aclarir, o sigui que ja ho sabeu, abans de dir res, respireu a fons i torneu a pensar el que voleu dir amb calma, us estalviareu històries.

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

 

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

 

 

horoscopenena

 

Comments are disabled

Comments are closed.