/ Bellesa / Com escollir el color de cabell que més ens afavoreix

Com escollir el color de cabell que més ens afavoreix

Per què a vegades ens tenyim el cabell i l’efecte és trist, desgastat o sense vida? Potser no hem escollit el color adequat perquè no hem tingut en compte quin és el color de la nostra pell i també el seu to.
El primer que hem de tenir en compte a l’hora de triar el color del cabell és que el to de la pell és diferent al color de la mateixa. Pot ocórrer que tinguem el mateix color de pell que una altra persona però un to diferent. El color de la pell fa referència a si aquesta és clara, mitjana o fosca, mentre que el to és el color que trobem sota de la superfície. Això donarà com a resultat un to càlid o fred.

Triar el color del cabell erroni pot portar-nos a tenir un aspecte de pell cetrino o desgastat. Per contra, triar el color adequat realça el to de la pell i dóna sensació de salut.

Trucs per esbrinar el to de la pell:

1. Agafa una tela en un to rosa fred i una altra en un to préssec càlid i retirar els cabells de la cara. A continuació col·loca la tela al voltant del coll (una a una), i la que més accentuï la pell al natural, t’ajudarà a esbrinar el to de la mateixa.
2. Un altre truc és mirar el to de les joies que et sols posar per veure quin ens aporta més llum.
3. Finalment, també podem mirar el color de les venes, si són més blavoses li aniran millor els tons freds i si, per contra, són més verdoses li afavoriran més els tons càlids.

Aquí tens un quadre que segur que t’ajudarà a escollir millor la coloració que millor et va:

 

colors-cabell

cabells-nuvia

Comments are disabled

Comments are closed.