/ Blog / El millor mes per casar-se

El millor mes per casar-se

És possible que t’estiguis preguntant quin és el millor mes per casar-se en 2016. Des d’Abril Dissenys us proposen el mes de juny, que ja fa caloreta però no massa i això us permet lluir-vos al màxim en tot.

Per a tu, la núvia, és el teu dia! Però les convidades també volen posar-se ben guapes i aparèixer el dia de la boda amb els seus vestits de colors atrevits com a senyal de festa.
Aconseguiu realçar amb harmonia el color triat per a les noces amb un tocat original i perfecte, les flors seques i liofilitzades en el pèl que us farà estar còmodes i segures del vostre look.

La novetat que Abril Dissenys et presenta per a aquesta temporada, és la Corona-Tiara. Un disseny únic i diferent que fusiona el concepte d’una corona fresca i natural amb la tiara que realça a la corona donant-li un disseny únic. S’anomena Gaia, en honor a la Deessa de la terra.
S’utilitza una flor seca i preservada, amb pètals de rosa vermella natural liofilitzada, hortènsia verd clar amb tocs vermellosos, pitusferum que li dóna un verd viu, lli natural sec, brisa màxima també de color natural, pluja de Núvia o gipsòfila i botone verda, tot en una trena feta a mà que combina la flor seca amb la natural preservada.

Més informació a Abril Dissenys www.abrildissenys.com

 

milromespercasarse

Comments are disabled

Comments are closed.