/ Blog / Jocs per al comiat de solter/a

Jocs per al comiat de solter/a

Alguns jocs divertits per a les festes de comiat de solter poden ser:

Vestits de núvia de paper higiènic: S’han de fer dos equips, com a mínim de tres persones, entre els membres del grup s’ha d’escollir una persona que farà el rol de núvia. Cada grup disposarà de diferents rotlles de paper higiènic. El joc s’ha de fer en un temps determinat, per exemple 20 minuts, quan s’acabi el temps es vota l’equip que ha fet el millor vestit, i s’entreguen premis als guanyadors.

El joc de les paraules prohibides: Es fa una llista de paraules relacionades amb la boda (per exemple nuvi, núvia, convidats, pastis nupcial, lliga, etc.) i es posen en un paper. Cada vegada que algú pronunciï alguna d’aquestes paraules se li dóna un punt, guanya aquell que més punts tingui al final de la festa.

Que tens en la bossa? Prèviament a la festa es fa una llista d’articles poc usuals que poden haver-hi en una bossa i s’assignen punts a cada article, depenent de les possibilitats que hi ha de que les convidades ho tinguin en la seva bossa (per exemple: 1 punt per un moneder, 1 punt per les claus de casa, 2 punts per un paraigües o 3 punts per una forquilla). Es fan diferents equips, segons el número de convidats a la festa, guanya aquell qui tingui més punts.

Dos veritats i una mentida: Cada convidada es presenta, i li diu al grup tres coses d’ella mateixa, dos veritats i una mentida. Les altres convidades han d’endevinar quina és la mentida. També es pot escriure en un paper i després escriure la resposta.

Qui sóc? Es fan diferents papers amb noms de parelles famoses (Pedro i Vilma Picapedra, etc) o parelles que els convidats a la festa de comiat de solter coneguin (els noms dels nuvis, els noms dels pares dels nuvis, etc.). A cada convidat se li assigna un nom. La idea és que han de descobrir qui és la seva parella de la festa. El joc acaba quan totes les persones han trobat la seva parella.

Bingo nupcial: Hi ha moltes variacions d’aquest joc. Es pot fer amb coses típiques de la boda (la núvia, el nuvi, el ram, les aliances, etc.). Es juga com el bingo normal, però cantant els objectes que s’han escollit prèviament.

Poema per a la núvia: La primera persona escriu una frase sobre la núvia (o sobre la parella), com si fos la primera línea d’un poema. Després va passant per totes les convidades, mentre la núvia va obrint els detalls. Cada convidada ha d’escriure una frase, seguint la línia en ordre lògic, desprès doblega l’oració anterior, i ho passa. La idea és que només pugui veure l’oració completa, i no la resta del poema. Quan acaba la núvia llegeix el poema sencer.

La nit de noces: Mentre la núvia obra els regals, una amiga escriu sense que es doni compte la núvia totes les expressions que diu quan obre els regals com “que maco”, “ooohh!!!” “gràcies” i quan acaba d’obrir-los llegeix la llista anunciat que això és el que dirà en la seva nit de noces…

El joc del cogombre: És similar al joc de les cadires que juguen els nens. Per fer el joc es necessita un cogombre i un reproductor de música. Les convidades s’han d’anar passant el cogombre i posar-lo un moment entre les cames, mentre la música va sonant. Aquella que quan acabi la música tingui el cogombre quedarà eliminada. Guanya la darrera que es quedi amb el cogombre. El cogombre es pot substituir per un ram de flors, etc.

Qui coneix millor a la núvia: Cada persona tindrà un full amb diferents preguntes sobre la núvia que ha de respondre (per exemple: quin és el cognom del nuvi? Com es van conèixer? Quan va néixer la núvia? Quin és el seu menjar preferit? En quin mes és el seu aniversari?, etc.) Es donarà un temps límit per a que cada convidada respongui el formulari, guanya qui tingui més respostes correctes.

Bons desitjos per a la núvia: Talla cors de cartolina i entrega un a cada convidada per a que escriguin en ells un consell per a la núvia en la seva vida de casada. Reuneix tots els cors i entrega’ls per a que la núvia els llegeixi en veu alta, ha de descobrir qui ha escrit cada consell.

Joc de memòria: En una taula posa diferents objectes de cuina a la vista de tots durant 2 o 3 minuts. Amaga’ls i entrega a cada convidada una fulla de paper i un llapis per a que puguin escriure tota la llista d’objectes. Guanya qui els recordi tots.

Coneixes al teu promès: Per a fer aquest joc necessites haver enregistrat prèviament una entrevista amb el nuvi sobre els seus gustos i preferències personals. Durant la festa has de fer les mateixes preguntes a la núvia i anar anotant els encerts i errors per a desprès posar-li el vídeo. Per cada error pots posar-li una prova o un càstig a la núvia.

Posar el plàtan al nuvi: Aquest és un joc sensual i molt divertit a on necessitaràs un dibuix gran que representi el nuvi, una foto d’ell o un cartell. Les participants han de tenir els ulls tapats amb una vena. La idea és que s’ha de posar el plàtan allà on li tocaria estar.

 

fiesta-despedida[1]

Comments are disabled

Comments are closed.