/ Blog / 10 idees per organitzar la teva boda

10 idees per organitzar la teva boda

Planificar la boda no és gens senzill, són masses les coses que s’han de fer i poc el temps que es té per fer-les.
Us oferim 10 idees per fer que pugueu preparar el vostre casament de forma tranquil·la, sense pressions de temps.

  1. Amb temps: Dedica-li més de 6 mesos a la planificació de la boda. Si ho feu amb menys temps farà que estigueu molt estressats. A més, no podreu fer gaires comparacions de serveis i contractareu les primeres opcions.
  2. Agenda nupcial: Necessiteu una agenda o com a mínim un calendari per portar exclusivament els assumptes del casament: control de cites, pressupostos, etc.
  3. Un dia: Reserva’t un dia a la setmana per poder resoldre els assumptes pendents del casament. La feina i els compromisos faran que no tinguis temps per planificar-lo.
  4. Delega: Amics i familiars poden ajudar-te amb alguns temes.  Així doncs demana’ls-hi ajut.
  5. Parla, parla i parla: Comenta tots els detalls del teu casament i verifica que els deures que vas encarregar siguin correctes. Parlar serveix a més per tranquil·litzar-te i emocionar-te.
  6. Flexibilitat: No t’agrada el vestit de nuvi i a ell no li agrada el pastís que has escollit… cal aprendre a cedir i ser flexibles. El casament és una cosa de dos.
  7. Tots els detalls: Abans de contractar un servei, deixa molt clar les teves idees, descriu tot el que puguis del que desitges.
  8. Tingues cura: Guarda tots els contractes, pressupostos i comprovants de pagament. Com més organitzada estiguis menys probabilitats d’errors hi haurà.
  9. Verifica: Abans de seleccionar definitivament un servei compara diferents proveïdors i verifica la qualitat del servei que ofereixen.
  10. Recorda que totes les trucades que facis, visites, etc. valen la pena, gaudeix de la planificació del dia de la teva boda.

10idees
Foto: Purple Sherbet Photography / Foter / CC BY

Comments are disabled

Comments are closed.