/ Bellesa / La platja inspira el maquillatge d’aquest estiu

La platja inspira el maquillatge d’aquest estiu

El maquillatge d’aquest estiu té colors de platja que reprodueixen els tons del sol, la sorra, el mar… Fins els para-sols o les casetes presten els seus tints a les paletes de maquillatge, que vénen carregades de tonalitats potents. T’atreveixes a lluir-los?

Ho pots veure en les propostes de les firmes de bellesa. Ja sigui amb un punt ètnic, com Bourjois, amb un chic parisenc i divertit, com l’aposta de Dior, a ple sol a la piscina, la platja o el desert, com Clarins, Estée Lauder, Chanel, Guerlain o Yves Saint Laurent, o a la suau llum daurada d’una posta de sol urbana, com Elizabeth Arden, totes elles remeten a la lluminositat daurada del intens sol d’estiu, a la gamma de terracotes que bronzegen la pell i als blaus i verds del mar.

«L’estiu té a veure amb un bronzejat sublim», afirma Rebecca Restrepo, artista de maquillatge d’Elizabeth Arden, que dóna una de les claus del seu look: «Utilitza el il·luminador per esculpir les galtes i afegir brillantor, embelleix el rostre amb el bronzejador, i acaba la mirada amb l’ombra rose gold (1 rosa daurat) amb un toc de porpra per un resultat exòtic ».

L’estiu també és «una època sense lligams ni complicacions», en paraules de Lloyd Simmonds, director creatiu de maquillatge d’Yves Saint Laurent, que imagina una dona viatgera i lliure. Idea que també inspira Bourjois, que crea un look per a una dona urbana, concretament parisenca, que es vesteix amb els colors de les cultures del món. Una imatge fresca que recull les tendències del carrer i les passarel·les i que advoca per la multiculturalitat, tan necessària avui.

Les apostes més interessants i diferents per als ulls, amb un blau mar desbordant (Dior) o contingut a l’interior de la parpella inferior (Bourjois), tots dos amb contrastos en taronja, tot i que el protagonisme en aquesta última el marca el verd caqui.

Finalment, com pots veure, els llavis es vesteixen de tons roses i vermells, lluminosos encara que no amb el gloss xiclet d’altres temporades, sinó amb un aspecte «mossegat», carnosos i una mica humits, «de color lacti, com si acabessin de mullar-se en un batut », una definició molt encertada que apunten de Dior.

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

 

maquillatge-estiu2016

Comments are disabled

Comments are closed.