/ Bellesa / Nuvis i núvies, aquest estiu el cabell es porta molt llarg

Nuvis i núvies, aquest estiu el cabell es porta molt llarg

Llarg, extra llarg, encara més llarg que altres anys i a tot color. El cabell aquest estiu s’allibera, que no esvalota, i es mostra en tot el seu esplendor. La clau: sigues tu mateix.

Les melenes no es deixen anar al vent sense més, sinó que presenten uns talls perfectament definits que no deixen res a l’atzar. Si les tisores són la base d’aquests looks, l’altre puntal imprescindible és el color. Tot i que el ros és el to estiuenc per excel·lència, el bronde, aquesta barreja de ros-castany-rogenc, i el vermell s’erigeixen com dos dels colors tendència. Sense oblidar els tocs personals, com la proposta en rosa fada de Raffel Pagès, presa directament del carrer i que podem veure en qualsevol de les nostres ciutats.

També les metxes underlights, que es mostren i s’amaguen segons es mogui el cabell i li proporcionen una vida inusitada, que es declinen tant en tonalitats dins de l’arc del color del cabell com absolutament diferents.
I, encara que oficialment es porten els cabells arrissats i ondulats, els llisos no perden terreny, demostrant que l’important és portar el cabell com a una li vingui de gust.

Les mateixes idees es repeteixen en els mitjans, que gairebé són melenes, i els curts. I és que, com pots veure en la proposta de Schwarkopf, la mitjana cabellera pot amagar perfectament un curt, o a l’inrevés, una altra de les propostes que es porta al carrer i que permet passar d’un look transgressor i rebel a un dolç i formal amb només un toc de raspall i un producte de definició.

Font: AMIC / Bellesa Activa

 

cabells-llargs

Comments are disabled

Comments are closed.