/ Bellesa / Descobreix el tall de cabell que millor et va segons la forma de la teva cara

Descobreix el tall de cabell que millor et va segons la forma de la teva cara

Escollir el tall de cabell que més t’afavoreix és senzill si tens en compte la forma del teu rostre. Us expliquem quins talls senten millor segons si tens la cara rodona, ovalada, quadrada o allargada.

La forma de la teva cara, el tipus de cabell que portes, el temps de què disposes pels matins o per anar a la perruqueria a sanejar el cabell, la forma del teu cos, la teva alçada, la roba que portes o la teva edat són factors fonamentals a l’hora de triar el tall de cabell ideal. A més, hi ha certs talls de cabells i pentinats que afavoreixen determinats tipus de rostre, mentre que altres són preferibles evitar. Un bon perruquer escoltarà el que demanes i estudiarà les teves faccions per aconseguir l’equilibri perfecte.

Rostres arrodonits
Les cares de forma arrodonida es caracteritzen perquè són més amples que llargues i els angles no estan molt marcats. L’objectiu de les dones amb aquest tipus de rostre és donar la impressió que la cara és més llarga. Això es pot aconseguir donant al teu pentinat volum a la coroneta. L’ideal és realitzar una ratlla de costat i els cabells (llarg si és possible) pentinat cap enrere. Un altre tall que afavoreix els rostres arrodonits és el pèl escalat tapant els laterals per crear aquesta falsa il·lusió que busquem. Si ets atrevida, aposta pel tall pixie, ben definit perquè destaqui els teus ulls i pòmuls. Les dones amb la cara arrodonit és millor que evitin els serrells curts i la ratlla al mig.

Rostres ovalats
Si tens aquesta forma, estàs de sort, ja que la cara ovalada està considerada com un dels rostres més harmònics. Pots portar tots els pentinats, sempre que siguin acords a la teva forma de vestir i personalitat, per descomptat. Un tall que afavoreix molt a aquest tipus de rostre és una cabellera llarga ondulada amb la ratlla al mig. Sí cal tenir en compte en aquest tipus de rostre la forma del serrell: un de massa llarg o molt recte podria escurçar visualment.

Rostres quadrats
Si tens està forma, l’objectiu de la teva tall de pèl és allargar la cara i suavitzar les faccions de la cara. Les mitjanes melenes afavoreixen molt, així com les ones suaus i els serrells de banda ja que ajuden a dissimular els angles forts o més marcats.
Els pentinats i talls que més t’afavoreixen són aquells que afegeixen volum en els costats i no en llarg del cabell. El pèl curt, capejat i amb volum et sentarà fenomenal, també un long bob amb les puntes marcades i pentinades cap a fora pot ser l’opció perfecta.

Rostres allargats
Es caracteritza per ser el doble de llarg que d’ample, molt estret i no tenir cantonades a la barbeta. Si tens una cara allargada, desaconsellem totalment les melenes llargues, rectes o llises, així com afegir volum a la zona superior del cap. Un tall amb molt moviment i capes aconseguirà dissimular la cara quadrat. El serrell sempre asimètric i despuntat, ja que suavitza la cara i no l’emmarca tant.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

pentinat-boda

Comments are disabled

Comments are closed.