/ Horòscop / La influència dels astres en la teva vida (del 6 al 12 de febrer de 2017)

La influència dels astres en la teva vida (del 6 al 12 de febrer de 2017)

La influència dels astres en la teva vida (del 6 al 12 de febrer de 2017). Què us depara el futur per aquesta setmana? Què passarà amb la feina? Descobriu-ho!!

 

ÀRIES: anireu molt directes a l’hora de lligar, seran uns dies bons en relació a temes de parella o de seducció, potser no assegurareu res però podreu tenir èxit a l’hora d’enamorar al personal. Però m’haureu de vigilar molt amb el tema dels diners que estarà una mica descontrolat i en podeu perdre si no esteu al cas del que feu. Són dies molt dolents per jugar a jocs d’atzar, no cal que hi deixeu massa diners.               

TAURE: tot i que estareu molt centrats en la feina i en la parella, una part de vosaltres voldrà sortir de la rutina i voldrà fer coses més animades per variar. Us heu d’atrevir una mica i heu de trencar esquemes, sempre i quan això no sigui un problema ni per vosaltres ni per ningú mes. Heu de mirar de parlar i de comunicar-vos perquè se us donarà bé i estareu ben contents per sentir-vos alliberats després de fer-ho.       

BESSONS: la vostra veu no canvia però la tonalitat en la que els altres la reben farà que sembli com que sí que ha canviat, tot ve perquè tindreu un punt més agradable i encisador a l’hora de dir el que penseu. Ja podeu aprofitar la situació per parlar i expressar el que sentiu. La vostra originalitat despertarà curiositat i donarà bones idees tant en el camp dels estudis com en el tema de feina, és bo utilitzar-la.

CRANC: us convé viatjar i trencar amb la rutina, mirar les coses de manera diferent i fer coses que no esteu acostumats a fer us pot anar de perles. Hi haurà moments molt bons amb els amics, situacions molt agradables i alegres que us faran viure o reviure coses del passat com si fossin ara mateix, però no us deixeu dominar per la bogeria d’alguns, mireu de passar-ho bé sense caure en el perdre el camí. 

LLEÓ: estareu una mica enfadats amb vosaltres mateixos i és ben absurd, però necessiteu estar rebels i com que els demés no et deixen enfadar perquè t’ajuden, acabes enfadant-te amb tu mateix. Mireu de canviar aquesta postura, estareu millor. De fet ho teniu molt bé en tema de diners, d’amics i de lleure, estaria bé que ho aprofitéssiu i no perdeu el temps amb coses que no us afavoreixen per res.         
                                
VERGE: estareu molt negociants i sereu capaços de trobar maneres per comprar i vendre el que us vingui de gust, no cal que us ho vengueu tot, que després us farà falta. La comunicació amb els germans i amb la gent més propera serà força fàcil i a arrel d’això podeu trobar bons contactes per millorar en els vostres projectes, tant laborals com d’estudis. Poseu-vos les piles que val la pena fer una mica de camí fàcil.

BALANÇA: els amics us donaran moltes alegries sense haver de demanar res, això fa que estigueu més oberts i més contents, però també més distrets i més feliços de la vida. Si no fos que l’estar distrets i feliços us pot portar a tenir algun problema no us diria res, però a l’estar així deixareu de fer les coses que us toquen per responsabilitat i per feina i això pot ser una problema, per tant estigueu una mica al cas.         
            
ESCORPÍ: els pares us faran enfadar una mica perquè us demostraran que no acaben de confiar en vosaltres. Això passa de vegades i la sensació és una mica desagradable, però no heu de deixar que us desanimi aquest fet, el més segur és que sigui un acte reflex de protecció de cares a vosaltres. Heu de buscar la manera de demostrar que sabeu ser responsables i que realment sabeu què voleu.

SAGITARI: la vostra direcció personal està ben encarada i d’alguna manera us crearà un encant especial, no us estranyi que la gent es giri a mirar-vos i que crideu l’atenció sense fer res d’especial. A part d’això tindreu algunes idees descabellades que poden semblar una bogeria però que al final seran de bon aprofitar, no us talleu a l’hora de fer propostes i de donar la vostra opinió per molt rara que us sembli.               
               
CAPRICORN: per massa clars que esteu podeu tenir algun malentès i alguna discussió amb algú, ja sé que és difícil però convindria que penséssiu abans de deixar anar la bomba. També és important que mantingueu un control en el camp dels diners, perquè al darrera dels demés acabareu gastant més del que podeu i no us convé gens ni mica. Ja mireu d’anar en compte, però els altres us emboliquen i no cal.         

AQUARI: no callareu ni a sota de l’aigua, ho voleu explicar tot i us sentireu molt a gust conversant amb tothom, però no sols heu de parlar, també convé que us poseu les piles i us poseu a fer esport i a cuidar-vos, el vostre cos ho necessita i us ajudarà a estar molt millor. Heu de cremar els nervis que porteu a sobre i que són els que la majoria de vegades no us deixen estar bé. Aneu a desfogar-vos i a treure-us maldecaps.

PEIXOS: la figura del pare us rondarà pel cap molt sovint, si podeu busqueu la manera de tenir-hi contacte i si no n’hi podeu tenir, mireu de pensar de quina manera us podria ajudar pensar o actuar com ell. Amb això no vull dir que hagueu d’anul·lar-vos, només es tracta de valorar els seus pensaments tant per fer-los servir com per estar més segurs dels vostres pensaments. En resum busqueu el més positiu.

 

Per: l’ Imma del destí
Email: bruixot_r@hotmail.com

Font: Imma del Destí / Reclam Osona / AMIC

 

noia-horoscop

 

Comments are disabled

Comments are closed.