/ Bellesa / El maquillatge d’Alta Costura de Primavera/Estiu 2018: Givenchy, Chanel i Dior

El maquillatge d’Alta Costura de Primavera/Estiu 2018: Givenchy, Chanel i Dior

A finals de gener la ciutat de l’amor es va convertir en la seu internacional de la moda més luxosa: París va acollir les propostes més fascinants d’Alta Costura de firmes tan reconegudes com Givenchy, Chanel i Dior
No us perdeu el maquillatge d’Alta Costura de Primavera/Estiu 2018.

La mirada, la gran protagonista de Givenchy
L’Haute Couture Fashion Show Primavera – Estiu 2018 de Givenchy ha estat molt especial, perquè ha suposat l’estrena de la dissenyadora Clara Wraight Keller. La seva aposta ha estat una gran explosió de color i savoire faire, que ha lluït com mai amb un maquillatge centrat en el poder de la mirada.

Givenchy Le Make Up ha creat tres looks de maquillatge d’ulls: un en tons verd maragda (aconseguit amb la Ombre Couture 6 Kaki Brocart), un que aposta per la mirada metal·litzada (per al qual s’han emprat cosmètics com el Magic Khol 16 Marine Blue) i una proposta molt natural en tons clars (que utilitza el Magic Khol Beige Pearl). Per aconseguir un resultat impecable, les celles es pentinen amb el Mister Brow Filler i les pestanyes amb màscares com la Noir Interdit Mascara 1 Deep Black.

En voler centrar tota l’atenció en el poder de la mirada, Givenchy ha tractat amb total naturalitat la cara i els llavis: potenciant la bellesa d’aquestes àrees, deixant-les ben condicionades i hidratades. Per aconseguir-ho, han estat uns grans aliats: el Teint Couture Balm i Le Rouge perfecte Beautying Lip Balm.

La proposta romàntica de Chanel
Amb tocats de flors i delicades reixetes a manera de vel, el cabell es retirava de la cara de les models de la firma Chanel per mostrar l’aposta de make-up a la desfilada d’Haute Couture. El maquillatge es presenta amb una aparença ultrafemenina, que destaca la delicadesa de la bellesa natural.

La seva pell ha estat tractada amb cosmètics tan eficaços com Healthy Glow Sheer Powder de la col·lecció Les Beiges (que deixa la pell radiant i brillant). Per aconseguir l’efecte bona cara i un acabat impecable i càlid, l’equip de Chanel ha treballat amb el coloret Joves Contraste en to Foschia Rosa. Els somriures van lluir amb tot el seu esplendor sobre la passarel·la en tons maduixes, gràcies al pintallavis Rouge Allure Incontevole.

El eyeliner cridaner de Dior
Peter Philips, director de maquillatge de Dior, ha traslladat l’aire surrealista dels dissenys de Maria Grazia Chiuri a la cara, amb la trencadora col·lecció Hypnotic. El gran protagonista és el Diorshow On Stage Liner Matte Black, que emmarca la mirada d’una forma original. Philips aposta, com el mateix, ha definit, per “una projecció gràfica de les pestanyes”. Les exagera al màxim, amb total precisió sobre la parpella inferior i superior. Per potenciar encara més el protagonisme de la mirada, el maquillador ha treballat les celles amb Crayon Sourcils Poudre i Diorshow Bold Brow.

Com passa en la proposta de Givenchy, la voluntat d’atorgar tot el protagonisme a la mirada obliga a tractar d’una manera natural la pell i els llavis. Perquè estigui ben hidratada i uniforme, la pell ha estat condicionada amb un duo ideal: el Diorskin Forever & Ever Wear Primer i Diorskin Forever Undercover Foundation. Els llavis es van mostrar revitalitzats i naturals amb el Lip Glow Pink o Matte Pink.

Philips va voler donar un aire més surrealista al maquillatge creant petits tatuatges a la pell de les models, en els quals es podia llegir paraules com “liberté” o “l’amour fou”.

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.