/ Bellesa / Les millor fragàncies unisex

Les millor fragàncies unisex

Hem viscut durant segles en el joc dels oposats i ara gaudim del gris, del desetiquetar-nos quan ens ve de gust, d’utilitzar les peces tradicionalment masculines per sentir-nos femenines o no, o el que ens doni la gana. I és que hi ha moments que ens agrada fondre’ns amb l’aroma de la nostra llar o amb el de les persones que ens estimen. Perquè hi ha aromes que no entenen de gènere. I ens encanten. Per això et presentem, a continuació, algunes fragàncies unisex.

Compartim o no el perfum?
Quantes vegades hem tingut la temptació de provar en la nostra pell una fragància masculina? Perquè ens encanta com fa olor, però també perquè ens acosta a la persona que sol portar-la. No obstant això, després pensem que, potser, no és la millor aroma per a nosaltres. La indústria de la perfumeria dissenya les fragàncies, posant el focus en els conceptes de feminitat i masculinitat, apostant pel aromes florals i delicats per a les fragàncies de dona, i per notes de fusta per a ells.

Decanta’t per fragàncies unisex si…

  •     T’encanta l’aroma dels perfums masculins, tant en les perfumeries com a casa. De vegades, més que el de les fragàncies femenines.
  •     Prefereixes les fragàncies suaus, més etèries, que aguantin tot el dia, que siguin bones companyes, però no les protagonistes.
  •     Busques notes aromàtiques que es fusionin amb els teixits de la teva roba, fins i tot que s’inspirin en ells.
  •     Vols sentir que l’aroma és una espècie de llar, de confort

Les nostres propostes
Confidential Eaux de Toilette, de Carolina Herrera. Amb un impecable cura dels detalls i retent homenatge a la tradició i herència de la Casa Herrera, aquesta col·lecció es compon de sis fragàncies unisex i dues elixirs que, gràcies a les seves rigoroses fórmules i a la acurada selecció dels millors ingredients, esdevenen exclusives fragàncies amb una frescor inigualable i aromes duradors i molt intensos. El seu preu: 125 € / 100ml.

CK2, de Calvin Klein, és una eau de toilette afustada i fresca que es presenta com l’aroma de la joventut millenial i l’explosió de les emocions entre dues persones. Els acords de violeta, amb mandarina i wasabi conformen les notes de sortida. Al cor, destaquen les llambordes humides, arrel de lliri i rosa, mentre que les notes de fons són de fusta de sàndal, el vitiver i l’encens. El seu preu: 64 € / 100ml.

Nuit de Bakelite, de Naomi Goodsir. L’esperit de Naomi Goodsir Parfums es presenta en una fragància verda floral que combina els aromes del nard, amb una nota de gàlban terrós. Nuit de Bakelite inclou en la seva piràmide olfactiva una pela verda i densa farcida de Sant Martí i fulla de violeta, un perfum que bé podria ser un xipre verd amb aire clàssic. Una fragància addictiva, però sobretot seductora. El seu preu: 125 € / 50 ml.

Pur Neroli, de Officina delle Essenze. La col·lecció de eau de perfums es completa amb Pur Lli, Pur Talc, Pur Fico, Musc Pur i Osmarine. Són aromes nets, amb personalitat, que es mostren de forma clara i autèntica, com adverteixen els noms. El seu preu: 89,90 € / 100ml

Absolutely Sublim, de The Perfum Collection de Zara Home, és una barreja de notes que, com la resta de les fragàncies de la gamma, apel·la a l’essència més íntima de cada persona. Aquesta es manifesta amb la bergamota i el mat en les notes de sortida, perquè la violeta i el te negre esclatin al cor. En el fons, els protagonistes són la fusta de Guayaco i el sucre moreno. El seu preu: 29,99 €

Original Musk Almesc, de Kiehl ‘s. Aquesta fragància moderna se centra en l’essència d’oli d’almesc per aconseguir un esclat inicial cítric i cremós (barreja de bergamota i de tarongina), seguit per un ram floral de lliri, flor de taronger, ylang-ylang i rosa. Al toc final, el pàtxuli blanc i la fava tonka es fusiona amb el protagonista (almesc) en una aroma oriental. El seu preu: 46 € / 50ml

Li Vestiare des Parfums Collection de Nuit d’Yves Saint Laurent ha ampliat la seva gamma amb tres nous materials: vellut, cuir i vinil. Aquesta fragància se centra en les notes de velvet, càlides i orientals, a través d’una composició de vainilla, te negre, ambre, flors blanques, pètals de gessamí i fustes almescades. El seu preu: 240 € / 125ml

 

Font: AMIC / Belleza Activa

 

Comments are disabled

Comments are closed.