/ Gaudí Núvies 2014 / Isabel Zapardiez Col·lecció 2015

Isabel Zapardiez Col·lecció 2015

IsabelZapardiez

En la nova col·lecció, Isabel Zapardiez somia amb el moviment etern dels mars; amb un món de silenci trencat per sons mai sentits, per veus de la naturalesa.

Les dones d’Isabel Zapardiez es mouen sinuoses, lliscants, amb tot el misteri de les criatures marines, abillades amb dissenys que accentuen els efectes aquàtics. La dissenyadora ens presenta dones que són tot força i intensitat, que s’expressen sense un àpex de llanguiment.

Aquest moviment harmònic dels corrents i les onades s’expressa en el moviment dels teixits, en el contrast de diferents textures i formes, en les tonalitats blaves i molts altres detalls subtils que omplen els dissenys de la nova col·lecció.

Els dissenys de la col·lecció mostren tota la seva expressivitat en moviment, amb efectes molt nets d’ondulació i lliscament de les teles. Per a això Isabel Zapardiez es val de l’ús d’organzes, setins lleugers, tuls, etc. En contrast amb aquest moviment se’ns mostren també dissenys realitzats a força de teixits pesats i textures més sòlides per representar tothom de sensacions visuals i tàctiques dels corals, estels, cavallets de mar…

A més de la gamma de blancs, la paleta de colors s’omple de l’univers natural del litoral: tonalitats blaves en baixa intensitat i diversitat de colors que van del beix sorra al color pedra.

Can't display images:

 

Comments are disabled

Comments are closed.